Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sparebank 1 løfter barne- og ungdomsfotballen i Kvik Halden videre!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jan 2017

Sparebank 1 Østfold - Akershus har i mange år vært en av de viktigste sponsorene til Kvik Halden. I de siste årene har bankens støtte vært rettet mot barn og unge i klubben, og i en stadig voksende klubb er bidraget svært kjærkomment!

Mange tenker nok også på Fredriksten Cup når de hører Sparebank 1, en turnering de har vært sponsor for i mange år.

Sparebank 1 sin Sparebankstiftelsen Halden er også en særdeles viktig støttespiller for Kvik Halden, og har ved flere anledninger vært avgjørende for gjennomføringen av store prosjekter. Det siste prosjektet Sparebankstiftelsen støttet var oppussingen av Halden stadion sitt garderobeanlegg, men de var for eksempel også en avgjørende part i byggingen av den populære 9er banen på Strupe Idrettsanlegg.

Nå har Sparebank 1 forlenget avtalen sin med et nytt år, noe vi selvfølgelig er svært glade for!


Banksjef i Halden, Tom Willy Prangerød, har følgende å si om avtalen:

- Vi har vært med som støttespiller og sponsor i Kvik gjennom en årrekke. De siste årene gjennom sponsormidler fra banken, men også via prosjektmidler fra Sparebankstiftelsen Halden.

Vi er spesielt opptatt av å støtte ulike aktiviteter knyttet til barn og unge. Kvik er i tillegg til A-laget en stor breddeklubb. Derfor ønsket vi for noen år siden å rette vår støtte mot det som skjer i breddeavdelingen til Kvik.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline