Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden gör jätteförvärvning!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Jan 2017

Etter at Kvik Halden sitt flaggskip feilet med å få ut potensialet i laget i 2016 har det blitt ryddet i rekkene, treningskultur og prestasjonsfokus skal inn, og spillerlogistikk gjøres nøye. Nå har man landet en storfisk med alle de riktige ferdighetene og holdningene.


Tilbake til Halden

Björn Berglund er mannen som nå er klar for en ny periode i Halden. Kraftspissen var en viktig bidragsyter i 2015, men valgte etter den sesongen å prøve lykken i den tidligere storklubben Östers i Växsjö. I tillegg til å være en klubb med stolte tradisjoner, fantastiske fasiliteter og stor interesse, så fikk også Björn muligheten til å være nærmere sin familie.

Tiden i Östers ble ikke som forventet. Etter en vårsesong hvor Björn var fast inventar i startoppstillingen, ble det mindre spilletid på høsten. Östers ledet tabellen mer eller mindre hele sesongen og endte også på opprykk til Superettan når siste kamp var spilt. Storklubben kunne vise til et tilskuersnitt på over 2.500 mennesker gjennom 2016, og det er liten tvil om at interessen definitivt er til stede for å forsvare en plass i Superettan (nivå 2 i Sverige).

Etter sesongen valgte Björn å terminere sin kontrakt, og etter en liten tid i tenkeboksen er nå målscoreren klar for Kvik Halden igjen i 2017.


Toppscorer i 2015

Björn Berglund kom til Kvik Halden i forkant av sesongen 2015 og var en viktig brikke i laget som hadde mye suksess det året. Björn noterte seg for 18 mål og ble klubbens toppscorer det året. Med stor innsats og en sterk fysikk er spissen viktig på både offensive og defensive dødballer. I tillegg jobber han utrettelig på topp og er en konstant trussel i motstanderens 16-meter.

Signeringen av Berglund viser også at Kvik Halden mener alvor med sine ambisjoner i 2017 – vi gleder oss stort over comebacket til Björn og gleder oss til å se han i aksjon igjen for Kvik Halden!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline