"Årsrapporten" ble heldigvis ferdig til jul ......

Postet av Gutter 2002 den 24. Des 2016

2016 er året G02 skrev historie! Det er et år hverken spillere, trenere, foreldre og fansen vil glemme med det første – og det bør heller ikke klubben gjøre.

Nedenfor er en lenke til en liten «årsrapport», men for dere som ikke har tid til å lese den – så kan den oppsummeres slik:

  • Vi vant «The Tripple», men høydepunktet var selvfølgelig at vi vant Kretsmesterskapet (les.; serievinner i G14-klassen i Østfold). For øvrig første gang siden 2009 at et lag fra klubben ble kretsmestre.
  • Alle lagene har spilt masse fotball – og prestasjoner og resultater har vært gode. Nytt for årgangen er at vi har spilt i ett par eliteturneringer som har gitt oss nyttig erfaring.
  • Facebook og hjemmesiden har vært flittig i bruk – blant annet har det blitt skrevet referat etter hver eneste KM-kamp. Dette har medført at vår hjemmeside har hatt over 43,000 visninger i løpet av året!!! I tillegg er flere av våre innlegg på "10-på-topp-listen" for alt som har blitt publisert av klubben .... Rett og slett fantastisk .....
  • Sponsorene Park & Anlegg AS, Communicate AS og Brød & Vann AS har støttet oss – og det har medført at alle guttene blant annet har fått fin Umbro fotballbag og en fin Umbro treningsgenser.

….. det er selvfølgelig masse mer i «årsrapporten», men da må man faktisk trykke på lenken allikevel …. Fotballåret 2016 for Kvik Halden FK G02.pdf

G02 vil med dette ønske fansen en riktig god jul og et godt nytt år! Vi kan selvfølgelig ikke love at 2017 blir like begivenhetsrik, men vi skal gjøre vårt beste for å ha det moro sammen – og da kommer vi garantert til å spille god fotball også!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline