"Årets nisse" ble ......?????

Postet av Gutter 2002 den 23. Des 2016


G02 hadde i ettermiddag sin siste samling i dette året - og det var knyttet stor spenning til hvem som skulle bli "Årets nisse" og ikke minst hva den store nisse skulle ha med seg.

Robert og resten av trenerteamet hadde planlagt ett par konkurranser der vinneren definitivt måtte vise litt "feeling" i tillegg til å ha litt flaks. Etter de to innledende konkurransene så skulle Simen, Matias, Ludvig, Johannes og Trim konkurrere om å bli "Årets nisse". Den siste konkurransen var "tvælla" - og man skulle starte å skyte fra midtbanen og man spilte etter "Golden-Goal-prinsippet"! Den første som traff "tvælla" ville dermed få æren av å titulere seg som "Årets nisse". I forkant var det knyttet stor spenning til hvor lang tid det ville gå før noen traff, men vinneren ble året etter det tredje skuddet!!! Matias og Simen traff ikke på sine første forsøk, men det gjorde derimot Ludvig som "tok helt av" da han traff perfekt med sin høyre fot - og ballen gikk rett i "tvælla"!! Med tanke på hvor han har fått sine fotballgener fra så var det egentlig ikke så overraskende!!

Uansett, store gratulasjoner til Ludvig som avslutter sesongen som "Årets nisse"!!! Well done ....

I tillegg til han som ble kåret til "Årets nisse" så er det også en rekke andre gutter som fortjener "kred" for kreativitet i klesveien. Vi er litt usikre på om Vigdis var klar over at Johannes hadde lånt hennes "julegenser", men det gjør egentlig ingenting - Johannes var "smashing"! Morten G. er jo alltid "konge" - også i dag .....


Helt til slutt så kom nissen og takket være våre sponsorer; Park & Anlegg AS, Communicate As og Brød & Vann AS så fikk alle guttene hver sin Umbro treningstrøye med sponsor-logoer på magen samt teksten "G02 Kretsmestre 2016" på ryggen! Det var en fantastisk fin "presang" til guttene - og forhåpentligvis så satte guttene pris på gaven.


Walk on .....


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline