Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

To viktige brikker på plass!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Des 2016

De to haldenserne Jakob Madsen Lund og Simen Fredheim Andersen er klare for et nytt år i Kvik Halden. Dermed er to viktige brikker på plass før det skal jaktes poeng i Regions-ligaen 2017.


Lokal forankring

Kvik Halden har de senere årene hatt et klart fokus på bygge laget rundt lokale bærebjelker, også i 2017 blir dette er viktig. Med Jakob og Simen på plass for 2017 er hele 8 av de foreløpig 12 spillerne på kontrakt fra Halden, av de 4 siste er 2 fra en av nabokommunene til Halden, noe som også må sies å være lokalt.

12 spillere er selvsagt ikke nok for å hevde seg i både 3. og 4. divisjon neste år, derfor jobbes det på spreng med å finne de riktige typene som kan utvikle treningskulturen i Kvik Halden.


Robust forsvar

Defensivt bør Kvik Halden ligge an til en god sesong, med Jakob Madsen Lund, Dardan Mehmeti, Arber Shkodrani og Josef Myhren Bouchleh på plass skal det i hvert fall ikke stå på rutine eller toppnivå. Alle disse spillerne har vist at de holder meget godt 2. divisjonsnivå og vil være en tøff utfordring for samtlige i Regions-ligaen 2017.

På keeperplass er det nå to spennende keepere klare for sesongen 2017. Viktor Kristiansen signerte tidlig i desember, mens det i går ble klart at også Simen Fredheim Andersen fortsetter i Kvik Halden. Dermed har klubben to gode keepere på plass som vil kjempe om plassen bakerst når seriestarten går i april. Begge keeperne imponerte for Kvik Halden i 4. divisjon i fjor og vil helt sikkert bli solide sisteskanser for a-laget i 2017.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline