Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

2016 er straks over – Et skuffende år, eller…?

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2016

2015 var et flott år for hele klubben, i 2016 skulle vi følge opp det og bli enda bedre. Mange vil sitte igjen med minnet om a-lagets skuffende prestasjoner i 2. divisjon, men Kvik Halden er så mye mer enn det!

I løpet av 2016 har blant annet Kvik Halden fått over 100 nye aktive medlemmer, vi har gått fra 50 til over 100 jentespillere og på slutten av året har vi fått på plass 340 nye kvadratmeter med klubblokaler. Det er fortsatt mye å jobbe med, men Kvik Halden har nok en gang hatt et år med mye positiv utvikling!

Se årets mest populære artikler her!


Oppussing av Halden Stadion sitt garderobeanlegg

Kvik Halden påtok seg ansvaret med å pusse opp Halden Stadion sitt svært godt brukte garderobeanlegg….

http://www.kvikhalden.no/blog/post/70829/oppgrader...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/75406/stottespi...


Få utskiftninger i a-stallen

Etter suksessen i 2015 var ambisjonene hevet, de aller fleste spillerne var med videre og i tillegg kom det inn noen spennende forsterkninger i Sabri Khattab, Øystein Næsheim, Jørgen Andersen og Jonathan Dixon.

Av de fremtredende spillerne i 2015 så forsvant Bjørn Berglund og Brice Wembangomo.


Seier mot OBOS-laget Strømmen

I februar møtte Kvik Halden sitt a-lag Strømmen fra OBOS-ligaen, det endte med en sterk 1-0 seier og ga bra med selvtillit for haldenserne. Nykomlingen Jonathan Dixon scoret kampens eneste mål på en flott heading etter drøye timen spilt.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/75661/1-0-seier...


Hyggelig årsmøte

I mars ble årsmøtet gjennomført med mange positive punkter på agendaen. Blant annet ble det presentert et overskudd på nesten 300.000,-.

Bjørg Brevig ble meget fortjent utnevnt til årets medlem i 2015.

Alt er selvfølgelig ikke bare bra, blant annet kom det innspill på at det var fallende engasjement rundt klubben, bare drøye 30 personer var tilstede på årsmøtet.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/78025/overskudd...


Årets beste aprilsnarr!

1. april slo nyheten ned som en bombe når Robert Horvath medelte at han var klar for Sarpsborg 08. Nyheten viste seg å være en spøk, men mange gikk på og artikkelen var blant årets mest leste på kvikhalden.no!

http://www.kvikhalden.no/blog/post/81699/robert-ta...


Strålende seriestart for a-laget

A-laget startet sesongen med en sterk 1-0 seier borte mot Bærum i 1. serierunde, fulgte opp med et kontrollert avansement mot Ullern i 1. runde av cupen og fortsatte med en overbevisende 3-0 seier mot Ørn-Horten i årets første hjemmekamp. Alt dette i sesongens første konkurranseuke, lovende takter for resten av året!

http://www.kvikhalden.no/blog/post/82399/god-start...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/82832/kvik-hald...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/83119/kvik-hald...


Jenteturnering for Haldens 4. klassinger!

I april arrangerte Kvik Halden en skoleturnering for alle 4. klassinger i Halden – Bare for jentene!

Over 100 jenter var tilstede og fikk spille fotball fremfor skole denne dagen, en flott dag på Strupe.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/83452/stralende...


Ut av cupen mot Sarpsborg 08

Mange mennesker og flott cupstemning på tross, det ble ikke noe cupeventyr i 2016. Sarpsborg 08 var altfor sterke og når de i tillegg fikk spille med 11 mot 10 spillere i 75 minutter så ble det vanskelig.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/84360/pa-forsok...


Kick-Off for barnefotballen

Som i 2015 ble det gjennomført en flott kick-off for barnefotballen i starten av mai. Etter et inspirerende foredrag bar det ut i strålende solskinn for boller, saft og konkurranser med a-laget.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/84982/barnefotb...


Fantastisk utgave av Fredriksten Sparebank 1 Cup!

Fredriksten Sparebank 1 Cup er en av Kvik Haldens stolteste tradisjoner, og utgaven i 2016 kommer til å bli husket som en av de beste!

http://www.kvikhalden.no/blog/post/85204/en-fantas...


Kvike-dag på Tista Senter

14. mai var Tista Senter preget av Kvik Halden. A-laget var på plass og hadde blant annet konkurranser for små og store.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/85701/vellykket...


Årets artigste seier for a-laget

28. mai var en spesiell dag for Kvik Halden sitt a-lag. Store skadeutfordringer preget startoppstillingen når hardtsatsende Notodden kom til Halden. Til og med assistenttrener Kjetil Andreassen var på plass i forsvaret når haldenserne kjempet seg til en råsterk 2-1 seier.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/86707/full-pott...


Kvik Halden Dagen

For andre gang arrangerte klubben «Kvik Halden Dagen» i forbindelse med en seriekamp på Halden stadion. Gratis inngang, presentasjon av hele ungdomsavdelingen og drøye 600 tilskuere satte ekstra stas på feiringen av klubbens 110-års jubileum.

Kun mot Sarpsborg 08 i cupen (1200) og mot Moss 16. mai (900) var det flere tilskuere enn i seieren mot Tønsberg på Kvik Halden Dagen.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/87761/sliteseie...


Kvikejenter på Norway Cup

På slutten av sommeren dro Jenter 02/03 på verdens største fotballturnering på Ekeberg. Turneringen fikk en kanonstart med 2-1!

http://www.kvikhalden.no/blog/post/89288/knallstar...


Strålende Jentefotballdag på Strupe

For andre året på rad arrangerte Kvik Halden en ren jentedag på Strupe. I nydelig sommervær ble dagen en stor suksess og viste at jenterekrutteringen i klubben er på gang igjen.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/89983/stralende...


Oppstart for akademiet

Pipe Eksperten Fotballakademi har vært et populært tiltak, i slutten av august gikk halvår nummer 3 i gang.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/90490/forste-tr...


Årets prestasjon i lokalderby

Kampene mellom Kvik Halden og Moss er alltid litt ekstra interessante, og denne gangen skuffet virkelig ikke haldenserne. Selv om resultatet ble 2-2 på Melløs så var nok de fleste, selv de med gul drakt, enige om Kvik Halen burde hatt med seg alle poengene. Mossingene ledet 2-0 tidlig, men Kvik Halden spilte årets desidert beste kamp og rundspilte hjemmelaget resten av oppgjøret.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/90992/arsbeste-...


Minifestival på Strupe

I år har NFF startet med en ny turneringsform for de aller minste spillerne. Minifestival arrangeres for årganger som fortsatt har ett år igjen til seriespill og festivalene gjennomføres på 3v3-baner med nett. Kvik Halden var arrangør en gang i 2016, det ble en kjempeflott dag på Strupe.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/91177/maks-moro...


Ny kontrakt for Dardan

Før 2009-sesongen kom Dardan Mehmeti til Kvik Halden, nå heter han Dardan Sæter-Mehmeti og er fortsatt like motivert for å vinne kamper med laget sitt. Kapteinen signerte en ny 3-årsavtale i høst og har satt seg mål om å komme inn blant de aller største Kvikespillerne på adelskalenderen.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/91452/gar-for-3...


Kent Hansen vender hjem til Kvik Halden

Kent Hansen kommer etter t år som hovedtrener i Østsiden tilbake til Kvik Halden og blir et lite symbol på den sterke ungdomssatsingen som nå settes i gang.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/94223/kent-hans...


Klarte ikke topp 7

Kvik Halden vant både hjemme mot Vindbjart og borte mot Pors i runde 24 og 25, men det holdt ikke. I en knalltøff avdeling trengte Kvik Halden å komme topp 7 for å berge plassen, det klarte man ikke. Utvilsomt et bittert utfall for en tropp som definitivt hadde mye større potensial. En skuffende høst med uavgjort-resultater i kamper man utifra spill og sjanser fortjente full pott i ble avgjørende. 1-1 mot Ørn-Horten, 2-2 mot Moss og 1-1 mot Notodden skiller seg ut som kamper man burde vunnet, det ville vært mer enn nok til å berge plassen.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/94389/seier-mot...


Kvik Halden G14 gjør rent bord!

Kvik Halden G14 har hatt en fantastisk sesong, og høsten ble spesielt morsom da laget dro i land KM-tittelen, OBOS-cup og KM 5er!

http://www.kvikhalden.no/blog/post/94622/kretsmest...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/94799/km-laget-...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/95576/absolutt-...


Kvik Halden 2 med sterk sesong i 4. divisjon

Serieomleggingen betydde at også rekruttlaget fikk en vanskelig oppgave med å beholde plassen på nivå 5, men det klarte de. Den beste sesongen på mange år ble avsluttet med seier mot TTIF i en spennende kamp i Dærn!

http://www.kvikhalden.no/blog/post/94901/jorgen-la...


Forandringer på trenersiden

Etter en svært skuffende sesong for a-laget, hvor man ikke klarte å få ut potensialet som lå i gruppa, valgte Kvik Halden å avslutte samarbeidet med Glenn Ståhl. Erstatteren ble ingen ringere enn Kent «Kenta» Bergersen.

I ungdomsavdelingen ble det også forandringer, blant annet kom Lars Petter Brevig inn som ny Spillerutvikler, mens Jørgen la Cour tar over treningsgruppe 2.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/95345/kvik-hald...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/95412/kvik-hald...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/95476/ny-spille...

http://www.kvikhalden.no/blog/post/97190/kvik-hald...


Avslutning for ungdomsavdelingen

Ungdomsavdelingen hadde i år for første gang en felles avslutning hvor lagene blant annet fikk dele ut priser for årets spiller og årets forbilde, stemt frem av spillerne selv.

http://www.kvikhalden.no/blog/post/95845/sesongavs...


Saugbrugsbygget ankommer Strupe!

Etter lang ventetid og mye arbeid kom endelig det gamle administrasjonsbygget til Saugbrugs opp på Strupe. Bygget er en gave fra Saugbrugs, og selv om flyttingen koster klubben store beløp så er det uten tvil en billig dobling av klubbhuslokalene. Bygget er innflytningsklart en gang i vinter, det jobbes på spreng!

http://www.kvikhalden.no/blog/post/97029/brakkene-...


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline