Deilig med seier i årets siste kamp ....

Postet av Gutter 2002 den 11. Des 2016

Noen vil sikkert være glad for at sesongen er over; noen synes sikkert det er "kjipt", men sånn er det - og derfor var det deilig at KM-laget avsluttet en lang sesong med seier. Helgens to kamper i "Ullern Invitational" har vært oppløftende.

Knepent tap mot Skeid på fredag var bittert, men likevel en bekreftelse på at vi har tatt store steg i riktig retning denne sesongen. Skeid vant tross alt Nesodden Elite Cup for ett par uker siden der de blant annet seiret over både Drøbak-Frogn og Asker.

Dagens kamp mot Ullern ble egentlig aldri spennende - vi ledet 6-0 til pause og til slutt ble resultatet 8-3.

Kort oppsummert; vi har spilt mye god fotball i høst og vi begynner å få "avkastning" på den tøffe jobbingen på treningsfeltet. Guttene fortjener definitivt en ferie, men det er viktig at egentrening gjennomføres. Vi har ingen tid å miste når vi begynner "oppkjøringen" igjen på nyåret. Det er allerede avtalt treningskamper mot meget gode lag som Kolbotn, Follo, Kjelsås, Drøbak-Frogn og Grebbestad .... Med andre ord; vi fortsetter å møte antatt bedre lag enn oss selv - det er den beste måten å bli bedre på!

Mer om helgens kamper finner man ved å trykke på lenken ..... 161211 Rapport fra Ullern Invitational 2016.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline