Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Viktor Kristiansen klar for 2017!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Nov 2016

Den unge burvokteren fra Fredrikstad kom til Kvik Halden på overgangsvinduets siste dag i høst, og har imponert på trening og i 4. divisjon. Nå er han klar for et hel sesong i Halden!


Talentfull keeper

Viktor er en høyreist og keeperteknisk god sisteskanse, i tillegg er han dyktig med ball i beina og passer godt for lag som ønsker å bygge opp spillet bakfra. Han kom til Kvik Halden fra FFK, men har før det blant annet spilt i Trosvik i 3. divisjon. I 2015 debuterte han også på Norges U-18-landslag.

Foreløpig er han eneste keeper på kontrakt for Kvik Halden i 2017, og har planene klare for hva som må jobbes med gjennom vinteren.

- I vinter skal jeg utvikle fysikken. Trene eksplosiv styrke og forhåpentligvis bygge litt muskler. Jeg trives ekstremt godt i spillergruppa og nivået er bra, Kvik Halden er en utmerket klubb for meg å utvikle meg i. Forteller Viktor.


Tror på et sterk Kvik Halden

Kvik Halden klarte som kjent ikke å kvalifisere seg for den nye 2. divisjonen, men med mye av sentrallinjen i laget med videre har Viktor troen på laget i 2017.

- Mulighetene våre i neste års 3. divisjon tror jeg er veldig gode. Vi har et godt lag som skal prestere bra på dette nivået. Vi skal vise at vi er en 2. divisjonsklubb, og målet mitt for sesongen er å bidra til at vi kommer rett tilbake dit. Avslutter burvokteren.


Vi ønsker Viktor og resten av laget lykke til med forberedelsene i vinter!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline