Sesongavslutning med stor "S"

Postet av Gutter 2002 den 12. Nov 2016

Arrangørkomiteen hadde gjort en god jobb – og det var duket for en flott sesongavslutning for G02 på Strupe fredag kveld. I tillegg til masse god mat så var agendaen tettpakket med blant annet en hilsen fra klubben via Haris, hilsninger til trenerne fra guttene, utlodning av spennende premier og kåring av ulike vinnere som årets toppscorere, årets spiller, årets «Rookie» etc.. Med andre ord; alt lå til rette for en hyggelig kveld – og da er det ekstra stas at så mange hadde funnet veien til Strupe denne kvelden. Alt i alt – med små og store, unge og gamle – så var det nesten 80 stykk der! Ikke gærn’t – og kun 8 mindre enn de som overvar Kviks nestsiste a-lagskamp på Halden stadion! Rett og slett imponerende – det er ekte engasjement!!! Ekstra gledelig var at hele 35 gutter deltok!!!

Maten (ja, dessverre så glemte skribenten å ta et bilde av alle de delikate matfatene …) var «outstanding». All ære til de som hadde med så mye god mat – og jeg innrømmer «glatt» at spesielt den «eksotiske» maten var fantastisk! Tipper de fleste gleder seg allerede til neste års avslutning – og hvem vet; kanskje det kan bli en spennende «grillings» FØR sesongstart også!!! Uansett; takk skal dere alle ha!!!

Haris representerte klubben – og jeg tipper de fleste synes det var hyggelig å høre det han sa. Haris har jo vært med i teamet siden sommeren og vet jo faktisk hva han snakker om. Det ble kanskje litt mye skryt, men det skal vi ta til oss! Det er en annerkjennelse for både spillere, trenere, foreldre og fansen å høre at hele årgangen fungerer så godt som den gjør! Ikke nok med at vi sportslig er det beste laget i 02-klassen i Østfold, men tipper vi kommer ganske høyt på listen når det gjelder engasjement også. Han avsluttet- på vegen av klubben - å gi årgangen en gavesjekk pålydende kr. 2.500 – noe som selvfølgelig er stas og i tillegg kommer godt med i en ellers så «slunken» lagkasse! Haris; takk for de fine ordene – og takk for gavesjekken. Den kommer godt med til avslutningen for støtteapparatet! Vi skal gjøre det vi kan for å være i samme posisjon også neste år!!

Neste post på agendaen var hilsninger fra spillere til trenerne! Guttene hadde skrevet en personlig hilsen til alle trenerne – og med tanke på at guttene fremførte hilsningene på en artig måte så ble dette en morsom seanse. De fleste av hilsningene var meget hyggelige – og alle trenerne satte stor pris på dem. Og noen av hilsningene var selvfølgeligheter – som for eksempel:

  • Kjell Ove er pappa’n til Peter
  • Fredrik er den beste til å «lime’n opp i vinkelen»
  • Frauke er flink i orientering
  • Morten er flink til å kjøre til trening
  • Espen er glad i tysk fotball
  • Kjartan var dansk

Det at forholdsvis mange nevnt at Robert var en «damemagnet» kom som en overraskelse for de fleste – men det er som gjør denne «leken» morsom – mange overraskelser hele tiden! Og jeg tipper at det var noen som kanskje hadde fryktet enda flere «skumle» kommentarer fra guttene. Takker og bukker for kort og gavekort .....

Olsi, Fredrik, Viona, Sigrid, Thristan og Albert gjorde en fantastisk jobb med å selge lodd! I ettertid så kan man selvfølgelig lure på om alle loddbøkene ble levert tilbake til loddgeneral Bård!! Undertegnede var ikke i nærheten av å vinne – og som bankmann blir man naturlig litt skeptisk om alt har blitt gjort i henhold til lotteritilsynets lovverk .Når det er sagt; de fleste er vel kanskje glad for at det ikke er en bankmann som hadde ansvaret for utlodningen!! Uansett; «penger i kassa» er bra – og en stor takk til alle som bidro med både premier og kjøp av lodd!!

Avslutningsvis så var det premieutdeling – og i år som i fjor var det mange spente gutter i rommet! Juryen hadde brukt masse tid i forkant – og dessverre så er det slik at ikke alle kan få premie, men sånn er det bare. Årets ulike vinnere – i samme rekkefølge som i går - er:

Alle guttene skal ha honnør for årets innsats både på trening og i kamp. Dere har alle vært flinke – og dere har representert både klubben og G02 på en fortreffelig måte! Og det er viktig!! I tillegg skal Robert ha ekstra «kred» for å «styrt skuta» på en god måte gjennom hele sesongen! Det er ikke mange andre 02-lag i Norge som har en heltidstrener – eller en trener med så mye «passion»! Takk skal du ha!

Gårsdagens seanse ble avsluttet med en natt-turnering – og som bildet nedenfor viser så var alle guttene veldig klare! Hvorfor de voksne ikke er med på bilde vites ikke, men de var kanskje litt mer skeptisk med tanke på at de neste 10 timene skulle tilbringes med denne gjengen i gymsalen på Strupe …… Rapportene (les.; ulike meldinger på sosiale medier) tilsier at de siste var i seng kl.05:00 – omtrent samtidig som Robert hadde lest ferdig VG! Morten og Kjell Ove hadde visstnok akkurat fullført analysen etter gårsdagens landskamp mellom Tsjekkia og Norge; og det ryktes om at ny spilleplan for våre gutter neste sesong vil være basert på Høgmos teori! Det kan bli spennende …..

Alt i alt; det var en fantastisk flott sesongavslutning for alle sammen. Stor takk til Kari, Marthe, Lise og Violeta (beklager om jeg har glemt noen ...) som arrangerte kvelden. Enda større takk til alle som kom! Uten dere så hadde det ikke blitt så bra som det ble. Og helt til slutt; vi håper dere alle synes det er litt «kuult» å ha en eller annen tilknytning til årets «trippel-vinnere»iI Østfold samt kretsens beste årgang! Det gjør nemlig vi som er med i støtteapparatet!!

Walk on ….


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline