Absolutt fantastisk - "The Trippel" er et faktum .....

Postet av Gutter 2002 den 6. Nov 2016

Bjørn Brevig, Joacim Heier, Haris Juklo, Lars Petter Brevig, Jørgen La Cour, Per Gunnar Halvorsen, (det er vel dere som er sjefer i klubben ...) – dersom dere leser dette så er det bare en ting å gjøre – Gutter 02 må få et eget premieskap!!!!

Hva skal man si?Våre gutter slutter ikke å imponere! Og det er bare å gratulere – vi har vunnet «The Tripple»!! Kvik Halden FK 1 vant dagens kretsmesterskap i 5’er fotball – og det etter masse god fotball.Tidvis var det oppvisning av hvordan man skal spille på «små flater»!Dagens vinnere som var Ludvig, Ron, Adrian, Trim, Uranik, Johannes og Simen skal ha all honnør for at de holdt hodet kaldt gjennom hele turneringen – selv om det ble grådig spennende på slutten …. Mer om det senere!

Hva som skjedde i går kan gjenoppleves via lenken http://www.kvikhalden.no/blog/post/95528/km-5%27er... – og et er historie ….

Dagen i dag var interessant på mange måter.Vi hadde med hele tre lag i kvartfinalene i Gutter 02-klassen og Kvik Halden FK 1 (Ludvig, Ron, Adrian, Trim, Uranik, Johannes og Simen) måtte finne seg i å være storfavoritt. Kvartfinalen ble spilt mot Ås 1 og det var total enveiskjøring – tror måltavla til slutt viste 9-0 til våre gutter! Robert var som vanlig ganske stolt …

Kvik Halden FK 2 møtte Moss FK 1 i sin kvartfinale.Kjartan – som i løpet av helgen har gjort en strålende innsats som «manager» - hadde med seg Kristian, Criss, Laurits, Silas, Elias, Jacob og Håvard.Kampen mot «kråkene» ble en tett batalje, men dessverre så tapte vi 1-3.Uansett en strålende god innsats av guttene.

Dagens tredje kvikelag i aksjon var Kvik Halden FK 4.Fredrik hadde hatt ansvar for Bjørn, Isak, Einar, Zaki, Sindre, Marieluise, Max og Oskar med stor suksess i går – og forventningene blant de fremmøte var store. Ekholt 2 var motstander og det ble en høydramatisk kamp!1-1 etter ordinær tid medførte i at guttene skulle spille en ekstra omgang med «Golden Goal» - og man kunne bare være tre spillere på banen inkludert keeper.Bjørn var soleklar – og Oskar og Isak var de utvalgte.Dramatikken skjedde da Oskar fikk gult kort og en tominutters utvisning.Var nok ikke mange av de tilreisende fra Halden som trodde det skulle gå vår vei da, men Isak og Bjørn jobbet heroisk og stod i mot presset.Vi var faktisk nærmere en seier enn de var!Kun et minutt etter Oskar var på banen igjen så ble han «matchvinner» - og alle sammen kunne juble for at seminfinalen var «i boks»!!!Fantastisk innsats!!

Kort oppsummert; Kvik Halden FK 1 skulle møte Kvik Halden FK 4 i semifinalen.På papiret burde dette bli en enkel seier for Kvik Halden FK, men man vet jo aldri – ballen er også rund i Fredrikstad.Det som var helt sikkert var at vi var garantert et lag i finalen!!Her også …..

Robert var meget stresset før kampen – Fredrik og Espen var mere rolige.Ikke noe tvil om hvilket spillere som hadde presset på seg – og de første seks minuttene av kampen var meget jevn.Vel, Kvik Halden FK 1 hadde mye av spillet, men Kvik Halden FK 4 la ned en ekstraordinær innsats og gjorde det vanskelig for favorittene.I tillegg opptrådte Bjørn som en levende vegg i «buret».Når det er sagt; det var ikke ufortjent at favorittene til slutt vant 3-0, men det var en sliteseier.Alle guttene skal ha «kred» for en god innsats – og Uraniks «drapstakling» på Marieluise var vel et bevis på at noen av Roberts spillere en liten stund var litt «stresset»!

Status før finalen var dermed en femteplass, tredjeplass – og kanskje en første- eller andreplass. Ikke gærn’t!!

Opptakten til finalen var ikke av den beste sorte – Simen ble skadet i allerede den første kampen og Uranik reddet en ball med nesa rett før kampsstart – og med tanke på at troppen var liten i utgangspunktet så ville det garantert bli en vanskelig kamp mot Moss FK 1.Kampen ble jevn – vel; vi hadde det meste av spillet og ikke minst d største sjansene, men både keeper og stenger stod i veien for våre avslutninger – «kula» ville liksom ikke inn! Ingen av lagene klarte å «gålle» så finale skulle dermed avgjøres via «Golden Goal».Ludvig, Ron og Adrian var de utvalgte – de skulle redde æren i denne turneringen og det gjorde de på en fortreffelig måte!Guttene jobbet iherdig og en klarering fra Adrian gjorde at guttene kontret Mosseguttene i senk og kom «to-mot-en» …. Skribenten var livredd for at Adrian skulle avslutte selv, men Adrians pasning til Ron var sikker som banken (og da snakker vi fortsatt om DNB; og ikke italienske banker) og sentret til Ron som «klina kula» opp i nettaket.Jajajajajajajajaj – vi vant denne kampen også!Kretsmestre i 5’er fotball og sesongens tredje tittel!!!!Adrian og Ron skal ha mye «kred» for det siste løpet – masse vilje i både pasningen og avslutningen og det er nok ikke tilfeldig at Ron var sistemann på ballen også i denne kampen!Well done lads!I kjent stil så mente Robert at det var en trenerseier – skribenten er vel ikke helt uenig!!!Men samme det …..

Alt i alt har det vært det mange gode opplevelser for mange av guttene denne helgen.Vi har spilt mange kamper, scoret masse mål, hatt det mye moro – og ikke minst; vi ble kretsmestre igjen!!!!Ludvig, Ron, Adrian, Trim, Uranik, Johannes og Simen fortjener selvfølgelig noen ekstra klemmer – de gjorde jobben som favoritter og vant «bøtta» nok en gang!Men, og dette er viktig – alle guttene skal ha ros for innsatsen.Dessverre så kunne ikke alle være på ett og samme lag, men vi er en og samme årgang – og er vel definitivt Østfolds beste!!Utrolig artig og flott at så mange av de andre spillerne og foreldrene ble igjen og så finalen – og støttet vinnerlaget!Deres støtte var kanskje det lille ekstra som vi trengte for å hale i land seieren!!!

Nå har vi såpass mye å feire så vi håper at absolutt alle spillere med foreldre og søsken kommer på avslutningen til fredag!!!!

Helt til slutt; og dette er dagens quiz .... Dersom man er intressert i fotball så kunne man i Østfoldhallen i dag se en ex-spiller som blant annet har spilt på landslaget, spilt Champions League etc. Vedkommende er på bildet nedenfor - hvilken spiller var det? Tilleggsspørsmålet er om dere også greier å gjenkjenne en annen stjernespiller på bildet ...


Walk on .......0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline