KM 5'er - rapport fra lørdagen .....

Postet av Gutter 2002 den 5. Nov 2016

20 lag i klassen G02 var påmeldt til KM i 5'er i Østfoldhallen - og vi deltok med hele fire lag. Med andre ord; det var mange Haldensere som hadde funnet veien til Østfoldhallen denne formiddagen.

Kort fortalt; i dagens gruppespill så spilte vi 12 kamper og fasiten var 8 seire, 2 uavgjort og 2 tap! Ikke gærn't i det hele tatt! Vi scoret 48 mål - og vi slapp inn 18. Tre av lagene vant sin gruppe - det fjerde laget kom på andre plass i sin gruppe. Dessverre så måtte Kvik Halden FK 3 spille "sluttspillskvalifisering" mot Kvik Halden FK 4. Selvfølgelig veldig "kjipt", men sånn var det bare. Kampen var jevnere enn det resutatet tilsier; Fredrik's disipler vant 5-1 og kvalifiserte seg dermed til søndagens sluttspill som det tredje Kvikelaget!

Oppsettet for søndagens kvartfinalekamper ser dermed slik ut:

  • Kvik Halden FK 1 mot Ås 1
  • Kvik Halden FK 2 mot Moss 1
  • Kvik Halden FK 4 mot Ekholt 2

Kampene spilles henholdsvis kl.13:10 og kl.13:30 - og ALLE skal møte ferdig påkledd i Østfoldhallen senest kl.12:30! Husk å ha med skift - drakter skal leveres inn!

Lykke til i morgen - kanskje vi kan bli historiske med å ta "The Tripple"?!?!!?

Resultater og kampoppsettet finnes ved å trykke på lenken .... KM 5'er - resultater og spilletider for Kvik Halden FK - G02.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline