Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ny spillerutvikler i Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Nov 2016

Kvik Halden fortsetter styrkingen av ungdomsfotballen i klubben. Lars Petter Brevig tar over rollen som Spillerutvikler for 13-16 år, i tillegg fortsetter han som trener på juniorlaget og bidrar med det til et meget kompetent team rundt vår Treningsgruppe 2.


Haldenalliansen

Kvik Halden har ansvaret for Halden sine sonelag på guttesiden. En av områdene Lars Petter nå får ansvar for er å trene Halden sine sonelag for 13 og 14 åringer. Dette vil gi Haldenalliansen et løft og blir en ypperlig måte for vår nye Spillerutvikler å ha direkte påvirkning på distriktets mest lovende spillere i det alderstrinnet.

Lars Petter vil også ha ansvaret med å følge opp de mest lovende spillerne blant Kvik Haldens 15 og 16 åringer, og vil samarbeide tett med de forskjellige årgangenes trenere.

- Haldenalliansen er en instans jeg virkelig ser frem til å jobbe med, både mtp. på selve spillerutvikling, men også i forhold til å skape et fellesskap for klubbene i byen. Samtidig vil det være en ypperlig mulighet for å påvirke de mest lovende spillerne i byen. I forhold til spillerutvikling i egen klubb blir det spennende å komme tettere inn på hver enkelt årgang, og forhåpentligvis kunne bidra i positiv forstand både på årgangen og med enkeltindivider. Sier Lars Petter.


Bli god i Halden!

Dette er grep Kvik Halden gjør for å best mulig legge til rette for god utvikling i egen by. Det tar mange år før man ser de potensielle resultatene av økt kompetanse i barne- og ungdomsfotballen, men med FFO, Pipe Eksperten Fotballakademi, Barnefotballutvikler, Spillerutvikler og en rekke kompetente trenere i ungdomsavdelingen samt jevnlig kursing av trenerne i barnefotballen.

- Det er ingen tvil om at vi som klubb må bli enda bedre i forhold til utviklingen av egne spillere. Vi har de siste årene jevnlig sett spillere som blir fristet av spill i andre byer i ungdomsårene, derfor ønsker vi nå å skape et så godt opplegg at spillerne kan utvikles i egen klubb og slippe å pendle store avstander for å utvikle seg. Gjennom FFO og PEFA har vi gode tilbud i barneskolealder, mens vi fortsatt har mye å gå på innenfor ungdomsfotballen. Her vi nevnte Haldenalliansen bli viktig, samtidig som vi må utvikle oss ytterligere i den normale treningshverdagen. Forklarer «LP».


Spennende år for Junior Elite

Kvik Halden sitt juniorlag har i 2016 hatt kun en sisteårs spiller, og det har ofte blitt benyttet spillere som fortsatt ikke er i junioralder. Et meget ungt juniorlag med andre ord, som også har vært viktige bidragsytere til Kvik Halden 2 sin beste sesong i 4. divisjon på mange år.

I 2017 styrkes trenerteamet og målsetningen er å i enda større grad produsere spillere som tar steget opp i klubbens a-lag.

Om man regner alderssnitt på hvilke 11 spillere som har startet kampene, og sett på tilsvarende alderssnitt i troppene vi har stilt med, er det ingen tvil om at vi har stilt med et ungt juniorlag i majoriteten av kampene. Om man benytter seg av spillernes alder ved 1. januar 2016 får vi følgende alderssnitt:

Start 11’r: 16,44 år
Tropp: 16,28 år

Dette lover meget bra for de neste årene, og forhåpentligvis tar mange av disse unge spillerne ytterligere steg mot en plass i A-stallen. Avslutter Lars Petter.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline