Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden fortsetter styrkingen av ungdomsavdelingen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Nov 2016

Jørgen la Cour har mange år bak seg i Kvik Halden, først som spiller, deretter som trener. I 2016 har han vært hovedtrener for G2003, høstvikar som hovedtrener for G00/01 og vært kampleder for Kvik Halden 2 i 4. divisjon. Nå har han fått nye roller.


Barnefotballutvikler

Kvik Halden har i lengre tid ønsket å finne rom økonomisk til en trener som skal jobbe med barnefotballen, på tvers av årgangene. I 2017 blir dette en realitet, og Jørgen la Cour er treneren som skal bidra mot 5er og 7er lagene våre.

Barnefotballutvikler er en veilederrolle som retter seg mot trenerne for våre yngste lag. Jørgen skal være en sparringpartner for Kvik Haldens trenere i 5er og 7er fotballen og skal jevnlig besøke lagene på feltet.

- Jeg går inn i en ny og spennende rolle som Barnefotballutvikler. Oppgavene i denne rollen er å følge opp de ulike lagene i klubben, hvor jeg i hovedsak skal veilede trenere. Dette er en jobb jeg gleder meg veldig til og jeg ser frem til å bli kjent med de forskjellige lagene. Forteller Jørgen.


Økt satsing på Junior Elite

Som et ledd av en større satsing på klubbens ungdomsavdeling skal også Junior Elite styrkes i 2017. Jørgen la Cour overtar hovedansvaret for Treningsgruppe 2, men får også med seg årets hovedtrener, Lars Petter Brevig i teamet.

Duoen har samarbeidet tidligere og er allerede godt i gang med planleggingen av 2017, blant annet er det invitert til åpne treninger i november.

- Jeg gleder meg veldig til å trene juniorlaget sammen med LP kommende sesong. Jeg var også juniortrener i 2015, da jeg tok over ansvaret i mai-måned. Vi hadde en utrolig fin periode det året med 24 av 27 mulige poeng, og jeg gleder meg til ta fatt på kommende sesong. Jeg er en trener som har en klar og tydelig måte jeg ønsker å spille på, hvor dette skal bli satt i system allerede første økt. Sier Jørgen.


Hovedansvarlig for Pipe Eksperten Fotballakademi

Jørgen la Cour har vært med som trener på Pipe Eksperten Fotballakademi siden våren 2016, siden august har han hatt det sportslige ansvaret for akademiet, noe han fortsetter med de neste to årene. Treningene har et stort fokus på individuell utvikling og trener hver fredag klokka 1430-1600.

- Det er en glede å jobbe med så unge spillere som er veldig lærevillige. Avslutter Jørgen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline