Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En seier og ett tap for Kvik Halden i helgen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Okt 2016

Kvik Halden vant helgens første kamp, men tapte dessverre den andre. Heldigvis vant vi den kampen vi måtte vinne mot TTIF i 4. divisjon, selv om vi også gjerne skulle hatt med oss seier som avslutning på en skuffende sesong i 2. divisjon.


Nabooppgjør med spenning

TTIF tok imot Kvik Halden sine rekrutter på Tistedalen stadion fredag kveld. Premissene var klare, laget som vant kampen ville være sikret plass i 4. divisjon 2017. Samtidig kunne begge lagene unngå nedrykk hvis Mysen tapte sin kamp. Spenningen og et snev av gammel rivalisering samlet et imponerende antall mennesker i et fryktelig kaldt vær.

TTIF tok ledelsen tidlig når en av Kvik Haldens mestscorende spillere gjennom tidene, Jonas Faraasen Olsen, stusset inn ballen i nota. Kvik Halden kom tilbake på 1-1 ved Øystein Næsheim senere i omgangen, men samtidig kom meldingen om at Mysen hadde utlignet i sin kamp og dermed var alt åpent før 2. omgang.

Stillingen stod seg lenge i begge kampene, men halvveis i omgang nummer to sendte Andreas Jigarp Kvik Halden i ledelsen, da var Kvik Halden ganske så komfortable, mens TTIF var en fattig Mysen-scoring unna 5. divisjon. 10 minutter før slutt kom den viktige beskjeden om at Mysen lå under 2-1, og like etterpå kom både 3-1 og 4-1. Dermed var det ikke lenger noen spenning igjen i oppgjøret på Tistedalen stadion heller, men den beskjeden nådde utrolig nok ikke spillerne på banen. Det ga en forrykende avslutning på oppgjøret hvor TTIF desperat jaktet mål. Langt på overtid ble de røde og svarte antagelig snytt for et straffespark og et par påfølgende altfor harde taklinger endte i håndgemeng og to røde kort.

Resultatet ble uansett uvesentlig ettersom Mysen tapte sin kamp klart, dermed er både Kvik Halden 2 og TTIF klare for en spisset 4. divisjon i 2017, dog med hver sin karantene i de første serierundene.


Trist sorti for a-laget

Grunnet skader, karantener og sykdom startet Kvik Halden kampen mot Asker med 3 spillere som hadde 90 minutter i beina fra under 16 timer tidligere mot TTIF i 4. divisjon. Om det var utslagsgivende for prestasjonen til haldenserne er vanskelig å si, men det var gjestene som kom best i gang på Rødsjordet. Asker skaffet to store sjanser til å begynne med i oppgjøret før hjemmelaget kom mere med i spillet. Kvik Halden var svært nærme å ta ledelsen på en smart cornervariant, men bortelaget fikk til slutt klarert ballen etter redning på strek. Mot slutten av omgangen klarte dessverre Asker å score både en og to ganger, ved begge anledningene kom gjestene svært lett til. Dermed stod det 2-0 til Asker halvveis.

2. omgang var betydelig bedre av Kvik Halden og det var kun tilfeldigheter og upresise avslutninger som hindret haldenserne i å lage kamp igjen. Aske så svært slitne ut mot slutten av kampen, men etter hvert som klokka tikket mot slutten av sesongen var det synlig at begge lag ventet på sluttsignalet. Den passiviteten som oppstod hos de fleste på gresset utnyttet pigge innbyttere hos Asker, og de siste 3-4 minuttene serverte Kvik Halden gjestene både 3-0 og 4-0.

En fortjent seier til Asker, men et ganske så flatterende resultat. Det betyr uansett ikke annet enn en forsterket følelse at dette har vært en sesong laget ikke har nådd potensialet sitt. Dette Kvik Halden laget burde klart å prestere langt bedre enn det har gjort i 2016 og nå må årets skuffelse evalueres og granskes slik at 2017 blir langt bedre.

Lørdag kveld ble sesongen avsluttet med den tradisjonelle middagen på Fredriksten Kro. Der ble heder og ære delt ut til de som fortjener det, og Kvik Haldens fantastiske dugnadspersoner fikk velfortjent oppmerksomhet for sin strålende innsats nok et år.


A-laget delte også ut sine priser, dette ble vinnerne:


Årets toppscorer a-lag: Almir Taletovic (14 mål)

Årets toppscorer b-lag: Granit Merovci (10 mål)

Årets «coming man»: Arber Shkodrani

Årets spiller: Jiress Suka Suka


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline