Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Årets siste kamp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Okt 2016

Kvik Halden møter lørdag Asker til det som er årets siste kamp for a-laget, en skuffende sesong kan avsluttes med 3 strake seire og en god følelse før laget tar fatt på oppkjøringen til neste sesong.


Tidlig kampstart

I siste serierunde skal alle kamper spilles samtidig, og da er det klokka 13:00 som gjelder. Halden stadion er klar til å ta imot årets siste fotballkamp og gjester denne lørdagen er Asker.

Asker sikret plassen forrige serierunde når Strømsgodset 2 tapte sin kamp mot Arendal. De ligger på plassen foran Kvik Halden, men dessverre med ett poeng mer enn hva som er mulig å hente inn i løpet av 1 kamp.

Hvis man skal strekke seg etter det halmstrået som er igjen, så kan det være viktig for Kvik Halden å sikre 8. plassen. Haldenserne er per i dag det laget på 8. plass i 2. divisjon som har flest poeng. Med seier over Asker vil Kvik Halden naturlig nok også ende sesongen som det beste nedrykkslaget. Skulle Vålerenga, mot formodning, rykke ned fra Tippeligaen, samtidig som 2. laget sikrer en plass på øvre halvdel i 2. divisjon, så vil 2. laget deres allikevel rykke ned. Den ledige plassen vil da tilfalle den beste 8ern.


Tynnslitt tropp

Kvik Halden har en viktig kamp i 4. divisjon fredag kveld, der spiller alle som er klare for kamp. Det vil si at det er få spillere å velge mellom til kamp på lørdag. Ettersom Almir Taletovic er suspendert må minimum 1 av spillerne som spiller full kamp fredag kveld også spille fra start lørdag.

Almir Taletovic og Simen Fredheim Andersen er eneste spillere som ikke er klare til kamp lørdag, mens Jørgen Andersen og Josef Myhren Bouchleh er tvilsomme. 9 av spillerne i a-lagstroppen skal i utgangspunktet spille full kamp fredag i 4. divisjon, så det er en noe tynnslitt tropp som stiller til kamp lørdag.


Avslutte sterkt

Etter en fryktelig rekke med kamper, 7 poeng på 11 kamper, som faktisk er den dårligste Kvik Halden har gjort siden 2005, har laget fått en opptur den siste tiden. Seier mot Vindbjart og Pors minner om fjoråret, og laget er helt sikkert ute etter å avslutte med en 3. seier på rad. Det vil gi en god følelse inn mot 2017, og kanskje en følelse av at den dårlige rekken med kamper i sommer og høst var nettopp bare en dårlig periode, ikke en periode som viste det egentlige nivået til Kvik Halden.


Kampstart er 13:00 på Halden stadion – Vel møtt til alle!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline