Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seriefinale i 4. divisjon!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Okt 2016

Fredag kveld møtes Tistedalen og Kvik til en serieavslutning med historisk sus. Vinneren sikrer plassen i neste års spissede 4. divisjon, mens taperen står i fare for å rykke ned.


Topp 9 klarer seg

Ettersom Kråkerøy, Østsiden, Sarpsborg 08-2, Sprint-Jeløy og Drøbak-Frogn har gjort en god jobb i årets 3. divisjon og holdt unna for samtlige Oslo-lag, så er det hele 9 lag som overlever årets nedskjæring av seriesystemet.

Kvik Halden 2 ligger per dags dato på en utrygg 8. plass med TTIF og Mysen på plassene bak, kun 1 poeng etter. Mysen, som i dag ligger på nedrykk, spiller borte mot Borgen og har med det en tøff oppgave. Kvik Haldens overmenn fra forrige serierunde jakter medalje og er favoritter hjemme mot et skakkjørt Mysen som teller på knappene om det i det hele tatt skal være seniorfotball i 2017.


Flere tilbake

I forrige kamp mot Borgen hadde Kvik Halden 2 flere forfall og stilte et av årets yngste rekruttlag. Mot Tistedalen er flere tilbake og mye skal dermed ligge til rette for en god prestasjon. Av rutinerte a-lagsspillere så skal Arber Shkodrani, Ole Strømsborg, Mathias Engebretsen, Jonathan Dixon og Øystein Næsheim være med. Forhåpentligvis er også Jørgen Andersen klar etter å vært på sidelinjen en drøy uke pga. et overtråkk. I tillegg er de unge a-lagsspillerne Viktor Kristiansen, Granit Merovci, Deniz Kaili og Markus Olaussen med til den andre siden av byen.

Utfordringen for Kvik Halden er at lørdag skal også a-laget spille årets siste kamp, den kampen går så tidlig som 13:00 og flere av spillerne som spiller mot Tistedalen er også høyaktuelle for lørdagens 2. divisjonskamp.

Uavgjort er nok for Kvik Halden 2, men laget vil helt sikkert gå for seier. Samtidig håper vi at Borgen er i kalasform og avslutter sesongen med seier mot Mysen, da klarer både Kvik og TTIF seg!


Kampstart er 18:00 i Tistedalen – Vi oppfordrer alle til å ta turen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline