Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seier mot Pors på bortebane, men det hjalp ikke…

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Okt 2016

Takk til Halden Arbeiderblad og Tom Minge Nilsen for bildet!


Kvik Halden tok en fin seier borte mot Pors, men Fram Larvik og Vindbjart vant også sine kamper, dermed er ikke Kvik Halden med opp i den nye 2. divisjonen i 2017.


God start

Før kamp måtte Jonathan Dixon og Jørgen Andersen kaste inn håndkledet med hvert sitt overtråkk fra tidligere i uken. Arber Shkodrani stod over med karantene og fra før var Simen Fredheim Andersen ute med sitt nyopererte kne. Ardijon Berbatovci var tilbake i startoppstillingen etter sin karantene.

I en veldig sterk medvind startet haldenserne godt, selv om Pors hadde kampens første sjanse var bortelaget tidlig oppe i en betryggende 2-0 ledelse etter scoring fra Martin Hoel Andersen på corner og Viktor Adebahr etter en fin stikker i bakrom av Sabri Khattab. Josef Myhren Bouchleh satt også en ball i nota, men den ble annullert for offside.

Kvik Halden hadde flere gode sjanser, spesielt etter å ha vunnet ballen høyt i banen, men det ga ikke uttelling og lagene gikk til pause på 2-0.


Annen kamp etter pause

Etter pause tok vinden seg ytterligere opp og Pors hadde nå fordelen av å ha den i ryggen. Kvik Halden satt innpå Øystein Næsheim for å ha en bakromstrussel, men så langt kom nesten aldri de for dagen grønn-kledde. Pors styrte det meste i 2. omgang og presset Kvik Halden tilbake.

Etter 70 minutter havnet Almir Taletovic i duell med Pors-kaptein Ulf Riis for andre gang på kort tid, dommeren valgte svært tvilsom å gi gult kort for andre gang til Almir og dermed marsjordre. I etterkant av utvisningen lot Almir frustrasjonen gå utover dommeren, en svært beklagelig oppførsel som vi ikke ønsker å se av noen i Kvik Halden drakt.

Etter dette økte naturlig nok trykket mot Kvik Halden sitt mål, hjemmelaget produserte flere gode sjanser, og etter 80 minutter kom reduseringen. Kvik Halden fikk virkelig testet forsvaret de siste minuttene, men holdt unna og kunne innkassere en skikkelig sliteseier.


Fiaskoen et faktum

Fram Larvik og Vindbjart vant begge sine kamper i helgen og med det er 7. plass nå oppe i 40 poeng, en sum Kvik Halden ikke har mulighet til å nå. Dermed er toget gått for å spille i den nye 2. divisjonen i 2017 og arenaen neste sesong vil være en antageligvis ganske lokal og utvilsomt sportslig utfordrende 3. divisjon.

Kvik Halden startet sesongen med mål om å bygge videre på 2015 og henge seg på i kampen om opprykk til OBOS-ligaen 2017. En sterk og bred stall, den mest robuste siden opprykket i 2010 skulle løfte laget opp mot nye høyder. Med resultatet i hånda er det enkelt å definere sesongen som en fiasko. Mange karantener, enkle baklengsmål og bom på opplagte målsjanser er enkelt å sette fingeren på, men hva som er årsaken til at sesongen har gått som den har gjort må klubben nå bruke de nærmeste dagene og ukene på å evaluere.

Uansett vil Kvik Halden gå 2017 optimistisk og ambisiøst i møte. Klubben er så langt unna et synkende skip man kan komme, og med stadig vekst og styrket organisasjon vil det være naturlig å ha mål om å være med i teten i neste års 3. divisjon!


Kampfakta


Pors – Kvik Halden 1-2 (0-2)


Joacim Heier

Josef Myhren Bouchleh

Dardan Mehmeti

Jakob Madsen Lund

Ardijon Berbatovci

Martin Hoel Andersen

Mathias Engebretsen

Jiress Suks Suka (Øystein Næsheim)

Viktor Adebahr

Sabri Khattab

Almir Taletovic


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline