Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nå trenger Kvik Halden en borteseier igjen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Okt 2016

To serierunder gjenstår av årets sesong i 2. divisjon. Siste serierunde mot Asker på Halden stadion kan bli en thriller av de sjeldne, da må Kvik Halden slå Pors på bortebane i helgen, og i tillegg må de nok en gang få en hjelpende hånd av Notodden!


Nærmet seg sikker plass, så kom kollapsen

Pors har vært plassert under nedrykksstreken hele sesongen. De nyopprykkede fra Porsgrunn var spådd en utfordrende sesong i en sportslig meget sterk avdeling, og med 2 x 90 minutter igjen av årets serieomleggings-batalje, så er Pors uten mulighet til å komme på øvre halvdel.

26. juni tapte Pors hele 6-0 mot Kvik Halden på Rødsjordet, da var det lite som tydet på at begge de lagene skulle kjempe i samme enden av tabellen i oktober. Pors virket for svake til å komme på øvre halvdel, men i de 6 neste kampene tok Pors 4 seire og nærmet seg stadig lagene over streken, så sa det stopp. Siden slutten av august har Pors på ny spilt 6 kamper, det har kun gitt 1 poeng. Dermed er Pors klare for 3 divisjon i 2017.

Telemarkingene legger seg ikke ned av den grunn, nylig ble tidligere landslagsspiller Tommy Svindal Larsen ansatt som ny hovedtrener og planen er helt sikkert å ta sats på ny i 2017.


Nesten full tropp!

Kvik Halden hadde en fin kamp mot Vindbjart sist helg, 3-2 seieren smakte godt og har gitt laget et lite håp om å snike til seg 7. plassen på tabellen som gir «opprykk» til 2. divisjon i 2017. Selv om laget har hatt relativt få skadeproblemer i 2016 så har man hatt store utfordringer med karantener. En kortsamling uten like ble satt i gang allerede i 1. serierunde mot Bærum med 8 (!) gule kort, og har stort sett fortsatt gjennom hele sesongen.

Denne gangen er det for en gangs skyld nærmest en fulltallig tropp som gjør seg klar til kamp. Eneste karantene denne gangen er på Arber Shkodrani, den unge haldenseren fikk sitt 3. gule kort mot Vindbjart og må stå over mot Pors. På sykestuen er det noe smårusk. Jørgen Andersen tråkket over på onsdagstreningen og Granit Merovci har en vond hamstring, begge er forventet klare på lørdag. Ole Strømsborg og Markus Olaussen er begge tilbake i full trening etter kyssesyken, mens Simen Fredheim Andersen denne uken ble operert for en ødelagt menisk.


Trenger hjelp

Kvik Halden innehar 9. plassen per dags dato, 3 poeng bak Strømsgodset 2 og 5 poeng bak Fram Larvik og Vindbjart. Med 6 poeng igjen å spille om betyr det at haldenserne trenger hjelp for å komme seg opp på 7. plass, i tillegg til at laget selvfølgelig må prestere opp mot sitt beste for å ha med seg to seire den siste uken.

Lagene som må hjelpe Kvik Halden er Ørn-Horten (mot Vindbjart), Arendal (mot Strømsgodset 2) og Notodden (mot Fram Larvik).

Notodden har allerede gitt Kvik Halden en hjelpende hånd denne uken når de fikk med seg ett poeng fra Drammen når de møtte Strømsgodset 2. Denne gangen holder det ikke med uavgjort, skal Notodden hjelpe Kvik Halden så må de slå Fram Larvik på hjemmebane.

Skulle alt gå veien for Kvik Halden denne helgen kan vi se frem mot en thriller av de sjeldne på Halden stadion lørdag 22. oktober!


Kampstart i Porsgrunn er 13:00 på lørdag – Vi ønsker laget lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline