Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kent Hansen hjem til Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Okt 2016

Tidligere spiller og senere assistenttrener på a-laget, Kent Hansen, kommer tilbake til Kvik Halden etter to år som hovedtrener for Østsiden i 3. divisjon. Han er et av leddene i Kvik Halden sin plan om en kraftig oppjustering av klubbens ungdomssatsing.


Skal bidra på to årganger

Kent Hansen har de siste to årene vært hovedtrener for Østsiden. Han tok over et skakkjørt «Øssia» etter et par turbulente år, men i løpet av 2015 og 2016 virker a-laget igjen til å være på gang. Årets sesong er straks ferdig, men laget er allerede klart for «opprykk» til den nye 3. divisjonen. Før årene i Østsiden var Kent Hansen assistenttrener på Kvik Haldens a-lag under både Ørjan Christiansen og Nils Lexerød.

Nå er Kent Hansen tilbake på Strupe og skal både være Sportslig ansvarlig for Gutter 2002 og være hovedtrener for Gutter 2004. På G02 har han med seg Robert Horvath som trener, og laget som i disse dager kjemper om KM tittelen, er første årgang i Kvik Haldens satsing mot G16 Interkrets fra og med 2018. G04 har sitt første år i ungdomsfotballen i 2017, den lovende årgangen skal spille 9er fotball neste sesong og har nå fått en meget kvalifisert trener til å utvikle både lag og enkeltspillere.

Vi ønsker Kent velkommen hjem og gleder oss stort over å ha han tilbake i Kvik Halden!


Ikke gode nok på spillerutvikling

Med et stadig økende tilbud fra toppklubbene i fylket er det viktig for Halden å skape et godt nok utviklingsmiljø slik at byens største talenter ikke behøver å bruke timevis i bil hver uke for å bli gode fotballspillere. Kvik Halden har en naturlig posisjon som distriktets største fotballklubb til å ivareta det tilbudet og det er derfor ikke tilfeldig at en kapasitet som Kent Hansen nå er klar for to av klubbens ungdomslag.

Halden kan ikke akkurat skryte på seg å være en talentfabrikk, noe på mange måter Østfold fylke som helhet heller ikke kan, men en by på størrelse med Halden burde kunne utvikle toppspillere. Per dags dato er det ingen haldensere som spiller i Norges to øverste divisjoner, nærmest er talentene Kjetil Haug og Jørgen Strand Larsen, begge med gode muligheter for å nå elitenivå på sikt. Utover det spiller Haldens beste fotballspillere i Kvik Halden på nivå 3.

Det må gjøres noe med, og da er det Kvik Halden sitt ansvar!


Flere løft på vei

Kvik Halden ønsker å styrke ungdomsavdeling videre i tiden som kommer. Flere godt kvalifiserte trenere er forhåpentligvis på plass innen kort tid, samt at klubben nå omorganiserer og skal i 2017 opprette en helt ny stilling som Kvik Halden ikke har prøvd tidligere.

Blant annet skal klubben innen kort tid ansette en «Barnefotballutvikler» som skal jobbe inn mot 5er og 7er lagene. Hovedoppgaven er å bidra til økt kompetanse blant trenerne i alderen 5-12 år, og vil være jevnlig tilstede på treninger i barnefotballen. I tillegg skal rollen være delaktig i klubbens C-lisenskurs, her har klubben en ambisjon om å årlig gjennomføre et komplett kurs for Kvik Halden og øvrige klubber i Halden sine trenere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline