"Dream team" forsetter med KM-laget, men får også med seg Kent Hansen .....

Postet av Gutter 2002 den 13. Okt 2016

Det er en glede å informere både spillere og foresatte tilknyttet G02 at Robert idag har fylt opp ryggsekken med enda mere entusiasme og positiviet- og har forlenget sitt engasjement med ytterligere ett år.

I tillegg vil Kent Hansen erstatte Haris sin rolle i vårt støtteapparat. Kent er en Haldengutt med erfaring som både spiller og trener i en rekke lokale klubber. De siste årene har han fått masse verdifull erfaring som trener på høyt nivå som blant annet assistenttrener for både Ørjan Christiansen og Nils Lexerød i andre divisjon for Kvik Halden FK. De to siste årene har han hatt suksess som hovedtrener for Østsiden FK i tredje divisjon. Kent vil definitivt være i stand til å utvikle våre gutter enda videre. I tillegg vil han overta Haris sin rolle å være en "mentor" for Robert.

Robert vil fungere som hovedtrener. Kent vil delta på minimum to treninger i uken - samt kamper.

Kombinasjonen med Robert som en kontinuitetsbærer for hvem vi er og hva vi har gjort - og nye impulser fra Kent - gjør at forutsetningene for masse moro og mye god fotball i 2017 være tilstede!

Tror jeg på vegne av de fleste spillerne og foresatte er glad for dagens "signeringer" og ønsker både Robert og Kent lykke til med videre jobbing med våre gutter!!

Helt til slutt så vil vi rette en stor takk til Haris for nyttig og meget gode bidrag de siste månedene. Veldig bra jobbet av han den korte tiden han var sammen med oss!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline