Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tente et lite håp med seier mot Vindbjart!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Okt 2016

Mye skal gå galt for klubbene over Kvik Halden på tabellen om haldenserne skal klare å sikre spill i 2. divisjon i 2017, men med dagens seier har de røde og hvite i det minste en mulighet.


Pangåpning

Kvik Halden måtte klare seg uten suspenderte Ardijon Berbatovci og Sabri Khattab i dagens kamp mot Vindbjart. Martin Hoel Andersen fikk seg en trøkk på torsdagstreningen og overraskelsen var stor når han meldte seg klar til kamp lørdag.

Teknikeren fra Tistedal var også en viktig bidragsyter i starten av kampen når Kvik Halden gikk offensivt til verks. Først headet Almir over fra god posisjon, deretter satt nevnte Hoel Andersen inn 1-0 på et smart innlegg fra angrepsmakker Taletovic og rett etterpå satt Viktor Adebahr ballen i stolpen etter nok et flott angrep, alt dette før det var spilt 10 minutter!

Deretter jevnet kampen seg ut og Vindbjart fikk vist frem sine gode ballferdigheter med mye fint spill. Sjanser ble det helle lite av, nærmest var de på et frekt frispark rett før pause som Heier fikk dyttet til corner. Lagene gikk dermed til pause på 1-0 til hjemmelaget, et helt greit resultat, hvert fall ut i fra sjanser.


Vindbjart-dominans

Starten på 2. omgang var ikke spesielt god av Kvik Halden, gjestene tok mer og mer over både spill og sjanser, og det var derfor ganske rettferdig når de etter drøye 70 minutter utlignet til 1-1. Da så det ut til at luften gikk ut av hjemmelaget som med uavgjort ville vært klare for 3. divisjon. Rett etter 1-1 kom 2-1, og gjestene regnet nok med å ha med seg 3 poeng hjem til Vennesla.

Men i motsetning til flere tidligere kamper i 2016 ga ikke haldenserne opp, 80 minutter var spilt når god-fot Næsheim svingte inn et flott frispark som Kvik Haldens egen Laurent Blanc, Jakob Madsen Lund, timet perfekt og stanget inn 2-2 med en signaturheading bort i krysset. Omtrent rett fra avspark kombinerte Taletovic og Dixon godt, men venstreslegga til Dixon var ikke fininnstilt og skuddet gikk like over mål. Kvik Halden trykket på og etter 86 minutter fikk Viktor Adebahr sin revansj for stangskuddet i starten av kampen når han prikker inn 3-2 ned i lengste hjørnet!

Resten av kampen prøver gjestene å skape et trykk, men Kvik Haldens forsvar står bra imot og hjemmelaget ror inn en sterk seier som tenner et lite håp om 2. divisjonsspill også i 2017!


Litt mer er avgjort

Fram Larvik er et av lagene Kvik Halden muligens kan ta igjen. Vestfoldingene har 38 poeng etter dagens nedsabling av fortapte Fløy, men skal ut i to meget vanskelige kamper mot Notodden (B) og Arendal (H) i innspurten. Moss var i ferd med henge seg på lagene over streken med en trygg ledelse hjemme mot Bærum, men laaangt på overtid sviktet det og Bærum fikk redusere til 3-3 på straffe. Det betyr at Bærum mer eller mindre er sikre, mens Moss kan forberede seg på 3. divisjon neste år. Det kan også FK Tønsberg, de sviktet borte mot bunnlaget Ørn-Horten i et spennende lokaloppgjør som til slutt endte 2-2.

Spenningen for Kvik Halden sin del blir nå om Asker klarer å ta en oppskriftsmessig seier mot Pors på søndag, og om Notodden kan gi en hjelpende hånd når de spiller mot Strømsgodset 2 på mandag.

Fram Larvik, Asker og Strømsgodset 2 er nok lagene Kvik Halden må prøve å komme seg forbi, minimum to av de må passeres skal det bli jubel når siste serierunde blåses av den 22. oktober.


Kampfakta

Kvik Halden – Vindbjart 3-2 (1-0)

Halden stadion


Joacim Heier

Josef Myhren Bouchleh (Arber Shkodrani)

Dardan Sæter-Mehmeti

Jakob Madsen Lund

Jørgen Andersen

Martin Hoel Andersen (Jonathan Dixon)

Mathias Engebretsen

Jiress Suka Suka

Viktor Adebahr

Almir Taletovic

Øystein Næsheim


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline