Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Møter Vindbjart hjemme med Rosa Sløyfe Aksjonen som kampsponsor!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Okt 2016

Kvik Halden ønsker å revansjere forrige helgs kamp mot Tønsberg, den ble ødelagt allerede etter 12 minutter når laget ble redusert til 10 mann. Mot Vindbjart er det siste mulighet til å redde et lite håp om å bli med opp i den nye 2. divisjonen.


En del spørsmålstegn

Kvik Halden må klare seg uten flere sentrale spillere i helgens oppgjør. Ardijon Berbatovci og Sabri Khattab har begge karantener, mens Ole Strømsborg og Martin Hoel Andersen er skadet. Simen Fredheim Andersen skal operere sin vonde menisk i neste uke, og er antagelig tilbake i november. Markus Olaussen er på vei tilbake fra kyssesyken, men er ikke helt klar enda.

Frafallene betyr at Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen har en jobb å gjøre med å sette sammen startelleveren til lørdagens kamp. Flere spillere har vist god form på rekruttlaget de siste ukene og bør være ivrige på å vise seg frem i 2. divisjon.

Vindbjart ligger relativt trygt plassert på tabellen, men også de trenger poeng. Sørlendingene avslutter med Ørn-Horten hjemme og en meget vanskelig bortekamp mot Odd 2. Med 38 poeng samlet sammen til nå bør Vindbjart ha mer enn de 3 poengene de forventer å ta i siste hjemmekamp mot fortapte Ørn-Horten. Ettersom siste kamp borte mot Odd 2 kan bli svært vanskelig, så bør Vindbjart ha med seg poeng fra Halden lørdag.


Rosa Sløyfe Aksjonen

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Oktober er deres måned, og lørdag er kampen mellom Kvik Halden og Vindbjart ett av to arrangement som holdes i Halden for å samle inn penger til Kreftforeningen.

Fortet Supporters med supporterleder Eivind Rognhov i spissen har gjennom en stor innsats både startet en nettauksjon og arrangert konsert til inntekt for Rosa Sløyfe og Kreftforeningen. Sommerfugl 2016 er navnet på konserten som avholdes i Black Box lørdag kveld.

Billetter á kr 200,- kjøpes hos bokhandler Køhn Libris i Gågata, og hos Narvesen på Tista Senter.


Hvem bli med opp?

Omleggingen av seriesystemet i 2. og 3. divisjon er nok mer betydelig enn de fleste er klar over. Begge divisjoner halveres, og derfor kan det på mange måter kalles å «rykke opp» hvis man er blant de 7 beste.

Som et eksempel på hvor drastisk omleggingen av seriesystemet kan følgende forklaring brukes:


- Hvis man i årets 2. divisjon blir nummer 11 (noe som i normale år ville betydd sikker plass), så er man klubb nummer 73 i det norske seriesystemet.

- Hvis man derimot blir nummer 2 i neste års 3. divisjon, så er man klubb nummer 67 i det norske seriesystemet.

- Sist gang Kvik Halden spilte i 3. divisjon var det over 330 lag på det nivået, mens det var (som i dag) 56 lag i 2. divisjon.

- I 2017 vil det være 28 lag i 2. divisjon og 84 lag i 3. divisjon. Nesten 300 lag er spisset bort siden Kvik Halden valset ubeseiret gjennom divisjonen i 2010!


Når det er sagt så er ikke løpet helt kjørt for Kvik Halden enda. Fram Larvik og Strømsgodset 2 skal begge møte lag nummer 1 og 2 på tabellen, det er ikke avgjort at de vinner dem kampene, selv om sesongene til Notodden og Arendal i praksis er over.

Bærum ser relativt trygge ut på 3. plass, og kan sikre plassen med seier mot Moss denne helgen. Odd 2 og Vindbjart på 38 poeng har et lite forsprang, mens Asker, Fram Larvik og Strømsgodset 2 ser ut til å være lagene som skal gjøre opp om de to siste ledige plassene. Bak der lusker Tønsberg, Moss og Kvik Halden. Alle tre kan med full pott i de siste tre serierundene sette press på lagene foran dersom det skulle komme en liten kollaps. Et par feilskjær kan brått gjøre avdelingen enda jevnere!


Kvik Halden – Vindbjart kan du få med deg på Halden stadion lørdag klokka 15:00!

Kom og støtt Kvik Halden og ikke minst Rosa Sløyfe Aksjonen!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline