Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Spennende rekruttkamp på Strupe i kveld!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Okt 2016

Så glad ble Jakob Madsen Lund når FIFA 17 ble lansert, får han noe å juble for i kveld mot Råde?


Mandag kveld kommer serieleder Råde til Halden, det er en viktig kamp for begge lag, spesielt hjemmelaget!


På sikker plass, i øyeblikket

Hvem som holder seg og hvem som rykker ned i 4. divisjon er ikke bare bare å følge med på. Utgangspunktet er at topp 4 i 4. divisjon er sikret. Hvor mange flere enn de 4 øverste som klarer seg avgjøres av hva som skjer i 3. divisjon.

Heldigvis for Kvik Halden 2 og de andre lagene som kjemper for plassen i 4. divisjon ser det lovende ut i 3. divisjon. Sarpsborg 08 2, Kråkerøy, Østsiden og Sprint/Jeløy ligger på topp med klar margin, noe som betyr at de 8 øverste i 4. divisjon i øyeblikket klarer seg. Så finnes det også en mulighet for at nummer 9 klarer seg i 4. divisjon. Da må i så fall lag nummer 5 i 3. divisjon også være fra Østfold Fotballkrets, og det er det i øyeblikket fordi Drøbak/Frogn innehar den plassen. Men(!) det holder ikke at de blir nummer 5, de må også være blant de 8 beste 5’erne i Norges 12 3. divisjoner! Noe de også er per nå!

Så akkurat i øyeblikket vil nummer 9 i 4. divisjon også beholde plassen, og det ser lovende ut for at det også er fasit når serien er ferdig 22. oktober.

Kvik Halden er nettopp nummer 9 akkurat nå, men den plassen er utrygg. Moss 2 ligger to poeng bak, og de har muligheten til å prioritere 4. divisjon på slutten med en stor og bred a-stall. To poeng foran Kvik Halden er våre venner fra Tistedalen, mens Mysen er poenget foran der igjen. Med andre ord en svært tett og jevn avdeling som har mye på spill!


Mange profiler

Råde har satset tungt de siste par årene, noe som også har bidratt til at fotballinteressen i Råde har tatt seg stort opp. Faktisk var neste 1000 (!) tilskuere på plass i fjor høst når Råde sikret opprykket til 4. divisjon.

Satsingen er ledet av de tidligere toppspillerne Jon Andre Fredriksen og Vidar Martinsen. De er begge spillende trenere og har fått med seg et par solide forsterkninger i Julius Aderamola og tidligere landslagsspiller Simen Brenne. Det har gitt resultater og laget har fosset gjennom årets 4. divisjon.

Kvik Halden har hatt en godkjent sesong i 4. divisjon så langt, men flere skuffende resultater mot antatt dårligere lag plassert i bunnen av tabellen har den siste tiden ført laget inn i nedrykksstriden. Faktisk har rekruttene i høst avgitt poeng mot alle de 4 dårligst plasserte lagene i divisjonen… I en vanlig sesong hadde laget vært trygt plassert på tabellen, men med serieomleggingen så blir også denne sesongen et nervedrama for rekruttlaget.

Til kampen mot Råde har laget med seg en god blanding av spillere fra a-stallen og juniorstallen, med blant annet Almir Taletovic og Mathias Engebretsen fra a-laget.

Vi håper på en topp prestasjon fra de unge haldenserne og at det til slutt gir poeng for Kvik Halden! Kampstart er 20:00 på Strupe – Gratis inngang og åpen kiosk som vanlig!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline