Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekruttene med overlegen seier mot Moss 2!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Sep 2016

Kvik Halden 2 tok imot Moss 2 på Strupe tirsdag kveld, i en særdeles viktig og spennende kamp i 4. divisjon. Etter to seire i starten av høstsesongen, har Kvik 2 hatt en svak periode og var desperate etter 3 poeng i går. Både Kvik 2 og Moss 2 stilte med spillere av høy kvalitet, og det var derfor duket for en god kamp på Strupe.


1. omgang

Starten av kampen viser to lag som ønsker å ta tak i banespillet. Ballens "eier" skifter med jevne mellomrom i starten av førsteomgang. Tidlig i kampen ble Deniz Kaili tredd glimrende gjennom i bakrom, hvor unge Kaili gjør null feil alene med keeper og dunker ballen opp i vinkelen, etter en nydelig pasning av en god Jakob Madsen Lund.

Underveis i førsteomgang blir vi liggende ganske dypt, og til tider altfor dypt, da vi ikke evner å sette press på Moss sitt bakre ledd på grunn av en del strukturelle utfordringer. Blant annet blir backene veldig smale, og kantene må derfor falle ned å ta siderommene, og Moss kommer til et par farlige og store sjanser, som heldigvis ikke gir uttelling. Vi på benken har sett de strukturelle utfordringene og gjør grep, noe som resulterer i et bedre og høyere press fra vår side. Ved flere anledninger klarer vi å "snappe" ballen fra Moss, noe som gir oss gode overgangsmuligheter, uten at det resulterer i mål.

Men i det 36. minutt gjør Granit en god individuell prestasjon, og setter inn kampen andre scoring, noe som står seg til pause.

Førsteomgangen er ikke, i mine øyne, ikke en god omgang. Isolert sett på resultatet er det selvsagt veldig bra da vi leder 2-0, men det er mange elementer i spillet som forbedres og endres om vi ikke skal bli straffet.

Blant annet klarte vi ikke å flytte laget som en enhet når vi etablerte spillet høyere i banen, noe som medførte store avstander mellom og innad i lagdelene. Samtidig ble vi ved flere anledninger tvunget til å slå lengre baller fra dypet som ikke gikk langt nok, hvor Moss fikk ballen og hadde store rom å kontre i. Videre hadde vi en ustrukturert offensiv organisering med dårlige forbindelser, hvor hvert balltap var en potensiell fare. Pausepraten var derfor viktig, og ga oss tid og mulighet til å rette på dette.


2. omgang

Andreomgang blir, i mine øyne, en helt annen kamp. Andreomgangen viser hvor betydelig 'Sommerfugleffekten' kan ha på et system. Små endringer i systemet har dermed stor innvirkning på helheten, noe vi ser tydelig de siste 45 minuttene. Vi er bedre på å flytte laget etter som en enhet for å minimere avstandene i laget, samtidig som at to spillere i midtbaneleddet var bedre på å balansere laget. På den måten hadde vi to ledd bestående av fem spillere på riktig side til enhver tid når balltapet skjedde, noe som ga oss mye bedre muligheter for å vinne ballen tidligere og høyere i banen. På den måten vant vi igjen ballen allerede før Moss fikk kontroll over situasjonen. Moss kommer derfor til svært lite i andreomgang.

Vi varierer spillet i stor grad, og kommer gjennom Moss sine pressledd utallige ganger, som til slutt gir utslag i målprotokollen. Øystein Næsheim blir spilt nydelig gjennom av Josef, som legger på til 3-0, og dermed punkterer kampen.

Allikevel viser spillerne en enorm glede på banen, og fortsetter å male på som kun en malermester er i stand til. Banens gigant, Jiress Suka-Suka, scorer både 4-0 og 5-0, etter assist av henholdsvis Adrian Gjerlaugsen, og 16 år gamle Mystere Luabeya.

Som nevnt er jeg ikke fornøyd med helheten i førsteomgang, tross 2-0 ledelse, men andreomgang er en eneste stor glede å se på. Vi er gode i alle fasene, og er ekstremt lojale i det vi ble enige om i pausen. Samtidig er vi veldig fornøyd med vår debutantkeeper Viktor, som leverer en strålende kamp i buret og holder nullen!


KAMPFAKTA

Strupe kunstgress

Kvik Halden FK 2 - Moss FK 2 5 – 0 (2 – 0)


1 – 0 7. min Deniz Kaili (ass. Jakob Madsen Lund)

2 – 0 36. min. Ganit Merovci

3 – 0 58. min Øystein Lundblad Næsheim (ass. Josef Myhren Bouchleh)

4 – 0 79. min Jiress Suka-Suka (ass. Adrian Gjerlaugsen)(Corner)

5 - 0 85. min. Jiress Suka-Suka (ass: Mystere Olav Luabeya)Viktor Kristiansen

Andreas Jigarp (fra 46. min Tobias Fjellstad Back)

Jørgen Andersen (fra. 82. min Aleksander Nadolski)

Jakob Madsen Lund

Anton Agersborg

Kristian Strøm

Josef Myhren Bouchleh

Jiress Suka-Suka

Granit Merovci (fra. 46. min Adrian Gjerlaugsen)

Denis Kaili

Øystein Lundblad Næsheim ( fra 75. min Mystere Luabeya)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline