Viktig rekruttkamp mot Moss 2!

Postet av Kvik Halden FK den 20. Sep 2016

I kveld møter Kvik Halden sine unge rekrutter Moss FK sine unge rekrutter. Kampen har med seg en del prestisje, men enda mer viktighet. Begge lag er i poengnød inn i serieavslutningen.


Begge lag under streken

Kvik Halden innehar 9. plassen, mens Moss er på 10. plass. Det skiller 1 poeng mellom lagene, men opp til sikker plass er det 4 poeng. Over der er det tett som hagl, men på grunn av serieomleggingen er det mer eller mindre uvesentlig om man blir nummer 1 eller nummer 8. Ingen rykker opp, her handler det kun om å unngå de 6 nederste plassene som gir nedrykk.

Det gjenstår 6 kamper før Kvik Halden avslutter sesongen med lokalderby på Tistedalen stadion 21. oktober. Før det skal de unge i polkadrakt spille mot Råde, Selbak, Lisleby og Borgen.


Sterke tropper

Kvik Halden har med unntak av Ole Strømsborg en skadefri tropp og kan derfor stille godt rustet før kveldens kamp. Moss sitt a-lag hadde en blytung kveld på Melløs mandag kveld når Odd 2 sendte de et langt steg mot 3. divisjon, men laget hadde en erfaren og god benk, så det er store muligheter for at mossingene kommer med en slagkraftig tropp til Halden.

Hjemmelaget har også en debutant mellom stengene når 19 år gamle Viktor Kristiansen spiller sin første kamp for Kvik Halden. Keeperen med erfaring fra Norges G18 landslag ble hentet inn på lån fra FFK på overgangsvinduets siste dag på grunn av Simen Fredheim Andersen sitt skadefravær. For øvrig er flere a-lagsspillere klare for rekruttkampen i kveld, blant annet er Josef Myhren Bouchleh tilbake for første gang siden overtråkket mot Fram Larvik i slutten av august.


Kampstart er 20:00 på Strupe – Gratis inngang og åpen kiosk!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline