Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Går for 300 kamper med ny 3-års kontrakt!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Sep 2016

Kaptein Dardan Sæter-Mehmeti har vært en bauta i midtforsvaret til Kvik Halden siden ankomsten fra FFK i 2009. 8 sesonger er ikke nok for forsvareren som nå ser på seg selv som en skikkelig haldenser.


Dardan Sæter-Mehmeti passerte 200 kamper for Kvik Halden i starten av årets sesong, et antall bare 9 andre spillere har oppnådd i moderne tid. Øverst troner Vidar Staal med svært respektable 334 kamper, en rekord dagens kaptein har et uttalt mål om å slå, men det er ikke først og fremst rekordjakt som er motivasjonen for å fortsette.

- Trivsel både på og utenfor banen er en avgjørende faktor. Jeg føler meg som en haldenser nå etter å ha bodd her i mange år og giftet meg med en fra byen. Kvik Halden er klubben min, og jeg har lyst til å være med på alt klubben eventuelt kan oppnå. Forteller Dardan.

Etter 8 år i klubben har Sæter-Mehmeti vært med på mye, men han håper også at de neste 3 årene skal gi mange opplevelser og at hans erfaring skal komme til nytte for de mange unge spillerne som kommer opp i klubben.

- Nå har jeg vært her en del år, og ønsker å bidra med mine lederegenskaper og rutine. Jeg ønsker å være et godt forbilde for de mange unge som kommer opp på a-laget, det gror veldig godt i klubben for tiden.

Når Sæter-Mehmeti kom til klubben var det 3. divisjon som stod på plakaten, i sesong nummer to ble det opprykk, og siden har det vært spill i 2. divisjon. Årets sesong er spesiell med serieomlegging og massenedrykk, noe Kvik Halden har fått merke. I øyeblikket ligger laget under streken, etter en sesong hvor man har slitt med å få ut potensialet i laget. Kapteinen er som mange andre spent før en tøff sesongavslutning.

- Det er vanskelig å spå hvordan dette ender, vi har mange vanskelige motstandere igjen. Vi er helt nødt til å prestere nesten hver kamp, og spiller vi som vi gjorde mot Moss sist helg kommer vi til å holde oss i 2. divisjon.

Med 122 kamper igjen til Vidar Staal sin rekord er tangert er det fortsatt en vei å gå for den aldrende midtstopperen. En sesong består gjerne av omkring 26-28 obligatoriske kamper, noe som betyr at Dardan trenger minst 5 sesonger på å nå toppen. Og til syvende og sist er ikke den skrantende fysikken det som kan sette en stopper for rekordjakten.

- Jeg spiller så lenge jeg får lov til av kona… Forteller en nervøs Dardan Sæter-Mehmeti som fortsatt har til gode å fortelle om kontraktforlengelsen.

7 kamper gjenstår av årets sesong før Dardan tar fatt på sin nye 3-års kontrakt, den håper vi alle at han starter på med fortsatt 2. divisjonsspill!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline