Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Maks moro med minifestival!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Aug 2016

Trener Kirsten Sommer og pappa og ekstrahjelp for dagen, Peter Östman samler et av Kvik 2010s lag etter god innsats mot Borgen.

Lørdag 27. august arrangerte Kvik Halden for første gang minifestival. Det er en nysatsing fra Østfold fotballkrets for den aller yngste årgangen (2010).

5- og 6-åringene begynner først med vanlig seriespill neste år, men tre ganger før sommeren og tre ganger etter sommeren har klubber i Sarpsborg og Halden møttes til spill 3 mot 3 på inngjerda baner a kun 10 x 15 meter i størrelse.

- Det har vært helt supert for barna. Med så små baner blir absolutt alle involvert og føler mestring, sier Morten Ulekleiv, som er en del av trenerteamet til G2010 i Kvik Halden.

Totalt 19 lag fra klubber som Kvik, TTIF, Berg, Borgen, Sarpsborg, Varteig, Gresvik og Rolvsøy var med på minifestivalen på lørdag.

- Det var mye scoringsglede, jubel fra små barn og lang kø i kiosken. Arrangementet gikk også veldig greit å gjennomføre takket være god hjelp fra foreldre til rigging, Torbjørn i kiosken og god dommerinnsats fra junior bredde, sier Ulekleiv.

Et av Kvik 2010s guttelag i aksjon mot Borgen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline