Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekruttlaget tar turen til Jeløya!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Aug 2016

Etter to uavgjorte kamper på rad mot Kambo og Tronvik er det en revansjelysten gjeng som i kveld tar turen til Jeløya for å møte Sprint-Jeløy 2 i 4. divisjon.

Som for a-laget er det en veldig spennende høst som står for tur med rekruttlaget. Jørgen la Cour sine disipler har hatt en godkjent sesong så langt og ligger plassert på en foreløpig 7. plass. Laget har en kamp mindre spilt enn de fleste og kan komme a-poeng med 2. plassen med seier på Bellevue. Sprint-Jeløy 2 ligger plassert i bunnen av tabellen, men det er først og fremst borteformen som har sviktet. Hjemme har laget 4 seire, 1 uavgjort og 4 tap.

Sprint-Jeløy har de siste årene utviklet seg til å bli en Østfolds største fotballklubber og har tatt over det meste av ungdoms- og breddefotballen i Moss by. Det gir mange spillere og mange lag, blant annet hele 5 seniorlag og 3 juniorlag! A-laget til de hvite og blå fra øya utenfor Moss rykket i fjor ned fra 2. divisjon, og kjemper i år hardt for å komme topp 4 og beholde plassen i den nye spissede 3. divisjonen.

Kvik Halden reiser nordover med en del a-lagsspillere, men pga. skader på Josef Myhren Bouchleh og Jørgen Andersen så er det ikke like sterkt besatt som til vanlig etter sommerpausen. I utgangspunktet skal Simen Andersen, Arber Shkodrani, Jakob Madsen Lund, Granit Merovci, Øystein Næsheim og Deniz Kaili være med fra a-stallen. De får følge av våre mest lovende juniorspillere.

Kampstart er 20:00 – Vi ønsker gutta lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline