Jenter 2010 og jenter 2011

Jenter 2010 og jenter 2011

Les her for informasjon om høstsesongen

Postet av Jenter 2010 og jenter 2011 den 26. Aug 2016

Høstsesongen er godt i gang. Mange av jentene deltok på jentedagen på Strupe i regi av klubben vår. Vi har spilt showkamp under A-lagets kamp på stadion og vi har gjennomført to treninger. De to lagene, J7 og J8 har allerede spilt hver sin seriekamp. Nå gjenstår det bare fire serierunder før serien avsluttes med cup der premien er merke og diplom for god innsats i seriekampene.

Det er også gledelig at vi har fått mange nye jenter. Pr. 25.08 er 8 allerede innmeldt. Så nå er vi nærmere 30 jenter fordelt på fire årganger. En utfordring for oss som er vant med ca halvparten. Så hvis det virker litt kaotisk for dere, sjekk om jentene er glade. Det er nemlig hovedfokuset vårt. Vi skal ha det gøy når vi er på fotball. Ser du ei jente som ikke har det bra, vil vi at du gir beskjed til en av oss. Det er ikke alltid vi får med oss alt.

Vi har tatt i bruk Treningsøkta som er et digitalt verktøy med fotballøvelser og vi har lagd ferdige treningsøkter framover. Derfor må vi se på telefonen vår under treninga. Vi fører også treningsframmøte i Treningsøkta.

Vi fikk forspørsel om vi ville delta på Smaalenene jentecup på Mysen 3.09 pga for få påmeldte lag, og det har så mange av jentene sagt de vil være med på at vi har meldt på tre lag. Det som er fint er at J8 på denne cupen bare består av jenter født i 2008. Supert, ettersom de skal danne eget lag neste sesong og få nye trenere snart. Det er også grunnen til at de nye jentene som er født i 2008 får være med på seriekampene som gjenstår. De andre må dessverre vente, men de får være med på Smaalenene og Alle Jenter på Banen i slutten av oktober. Men jentene må selvsagt være innmeldt før de kan delta.
Til dere som begynner nye, ønsker jeg innmeldingsskjema helst første trening for å få informasjon for å få gitt beskjeder. De har lov å delta på fem treninger før de bestemmer seg for å være med.

Mandag den 26.09 skal vi ha Pizzakveld på klubblokalet. Vi vant andreplass for best frammøte på Kvikedagen på stadion. Her får selvsagt alle jentene være med.

I vinterhalvåret trener 2009-2011 inne. Hvilken dag og hvor er pr. dato ikke bestemt, men vi gir beskjed så fort det blir klart.

Er det noe du lurer på, har du lyst til å være med i støtteapparatet som trener, lagleder, foreldrekontakt, ikke nøl med å kontakte oss.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline