Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden 2 - Tronvik på Strupe i kveld!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Aug 2016

Kvik Halden sitt rekruttlag tar i mot Tronvik på Strupe i kveld. Ukas andre rekruttkamp er viktig for å skaffe avstand til nedrykk.


Tung sesong

Tronvik har i mange år bestått av gamle Moss FK, eller Sprint Jeløy spillere som har trappet ned. Laget spiller en leken og lystbetont fotball, og har i flere sesonger holdt seg oppe i 4. divisjon på tross av nedrykksstempel år på år.

Denne sesongen ser det derimot ut til å bli året de må ta turen ned en divisjon. Laget ligger håpløst sist på tabellen og har kun 1 seier så langt. Ettersom det kun (i beste fall) er 8 eller 9 lag som klarer seg, så ser veien opp til sikker plass veldig lang ut for Tronvik.


God tropp

Kvik Halden har mange spillere å ta av fra A-stallen også til denne kampen. I utgangspunktet er det de samme som er spilleberettiget til denne kampen, som var med mot Kambo på mandag. Markus Olaussen er tilbake fra sykdom og er med igjen, mens Sabri Khattab har en vond lyske og muligens må stå over. For øvrig er det stort sett de samme som spilte 3-3 mot Kambo som skal i ilden i kveld.

Kvik Halden ligger i øyeblikket på 5. plass, 6 poeng over nedrykk. Opp til Råde på topp er det hele 12 poeng, men 2. plassen er kun 2 poeng bedre enn Kvik Halden. Seier mot Tronvik bør kunne gi en komfortabel luke til lagene i bunnen, og kanskje kan haldenserne også melde seg på i kampen om en topplassering.


Kampstart er 1830 på Strupe! Gratis inngang og åpen kiosk!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline