Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden 2 fikk med seg 1 poeng fra Kambo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Aug 2016

Kvik Halden 2 dro til Kambo mandag kveld for et nytt oppgjør i 4. divisjon. Vi har hatt en veldig fin utvikling i laget, både i form av spill og poeng, de siste tre kampene. Systemet begynner å få fin flyt med tanke på samhandling og kommunikasjon gjennom gode bevegelser, fordi spillerne har spilt sammen i mange kamper på rad. Selv om Kambo lå nest sist på tabellen var det ingen enkel kamp som ventet. Kambo har kun tapt 2 kamper hjemme, og er et sterkt hjemmelag, noe vi fikk erfare i går.

Kambo tar ledelsen tidlig i førsteomgang - mot spillets gang. Vi fortsetter å male på og får scoringen vi har jaktet på. Granit Merovci setter inn 1-1 etter fint spill, et resultat som står seg til pause.

Andreomgang fortsetter som førsteomgang, hvor vi har enormt mye ballinnehav. Nok en gang mot spillets gang scorer Kambo, og går opp til 2-1. Vi fortsetter å angripe og viser god mental styrke, og kommer til mange store sjanser. Etter godt spill og flere sjanser er Granit igjen sist på ballen og setter inn 2-2. Vi har fått "blod på tann" og jakter den tredje scoringen. En konsekvens av dette er at vi gjør et bytte midtveis i andreomgang, da Jonathan Dixon går ut blir erstattet av formspilleren Adrian Gjerlaugsen.

Vi legger dermed om til 2 på topp,og bare minutter senere scorer nevnte Adrian på en fin heading i motsatt hjørne. Men det vil seg ikke helt defensivt, og bare noen minutter etter scoringen kontrer Kambo og scorer kampens siste, hvor oppgjøret til slutt ender 3-3.


Jørgen la Cour Strand sine tanker om kampen:

Kampen starter som de foregående kampene, hvor vi har veldig mye ball og dominerer banespillet fullstendig de første 30 minuttene. Kambo blir spilt lavere og lavere, og ligger med hele laget langt innenfor egen banehalvdel. Vi har god offensiv struktur og spiller linjene høyere og høyere i banen. Bevegelsene har fin flyt - spesielt mellom Hoel, Sabri, Besfort og Dixon. Når én forlot sin sone, bevegde en annen seg inn for å opprettholde den gode strukturen og organiseringen. Vi klarte dermed å desorganisere motstanderen med gode samhandlende bevegelser innenfor disse sonene, hvor vi samtidig klarte å utnytte rommene som oppstod. Stopperne våre var flinke til å tre inn i mellomrommet - noe som ble brukt i svært stor grad. Det var også en av utfordringene i førsteomgang, å utnytte hele banen. Spesielt siderom ble lite brukt, vi var veldig fokusert på å spille oss gjennom midten hvor vi hadde numerisk overlegenhet gjennom hele kampen. Et viktig prinsipp er at man må spille på utsiden for å kunne spill på innsiden, slik at man skaper enda større rom, noe vi ikke evnen i førsteomgang.

I andreomgang ble vi flinkere og flinkere til å utnytte større andel av banen, hvor både vingbackene og indreløperne fikk mye å jobbe med.

Vi leverer i stor grad en ganske god kamp, hvor mange av prinsippene vi jobber etter er vellykket, men samtidig er ikke helheten i spillet som den skal. Selv med numerisk overlegenhet i ballsonen, så klarte vi allikevel ikke å vinne ballen tilbake så høyt og raskt i banen som vi ønsket. . Det var ingenting å si på strukturen i laget, men kanskje den psykologiske faktoren i gjenvinningsfasen. Men alt i alt en veldig god kamp, selvom vi må opp et par hakk i enkelte elementer i spillet.


Kampfakta

Kambo - Kvik Halden 2 3-3 (1-1)Simen Fredheim Andersen

Jørgen Andersen

Alexander Nadolski

Arber Shkodrani

Besfort Shala

Jonathan Dixon (Adrian Gjerlaugsen i 65. minutt)

Martin Hoel Andersen

Sabri Khattab

Granit Merovci

Deniz Kaili (Ole Jacob Herft i 45. minutt)

Andreas Jigarp (Tobias Back i 70. minutt)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline