Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

G2005 med kjempeinnsats i Fjordline Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2016

Helgen 20 - 21 august reiste Kviks 11 åringer til Porsgrunn og Fjordline cup med 3 lag. Dette var den første overnattings cupen for denne årgangen og det ble absolutt en suksess. Sportslig vant lagene 12 av 15 kamper med samlet målscore på 66-19. Innsatsen var meget god og lagene vartet opp med fint spill, det var også en fin opplevelse og møte andre lag enn de man møter til vanlig i seriespillet.

En slik cup for 11 åringer skal jo også være morsom utenfor banen noe det absolutt var lagt til rette for på Fjordline cup. Lagene bodde på en skole 10 meter fra banene, området til Urædd var helt suverene med flott klubbhus, fine gressbaner og en meget godt organisert cup. På lørdagskvelden var det stort discotek i idrettshallen noe som var populært. Guttene koste seg hele helgen og ble kjent med mange andre spillere fra andre lag, vi hadde også med en stor delegasjon med foreldre som lagde meget god stemning på alle Kviks kamper.

Oppsummert var det en meget fin helg for Kviks 2005 årgang og trenerne har stor tro på at denne årgangen vil gjøre seg bemerket på en positiv måte for Kvik i årene som kommer.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline