Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekruttlaget jakter teten

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2016

Kvik Halden sitt rekruttlag skal ut i to kamper denne uka, først er det bortekamp mot Kambo.


Kan innta 2. plassen

Kvik Halden ligger i øyeblikket på 5. plass på tabellen, men har en kamp mindre spilt enn de andre lagene. Med seier mot Kambo vil laget ta seg opp på 3. plass, og hvis seieren i beste fall skulle bli stor, så kan laget innta 2. plass.

Det er, som nevnt mange ganger før, de 4 øverste som er sikret en plass i neste sesongs 4. divisjon, men avhengig av hvor mange Østfold-lag som ender topp 4 i 3. divisjon, så kan inntil de øverste 8 eller 9 beholde plassen i 4. divisjon. Avstanden ned til 9. plass er i øyeblikket 5 poeng, men kan altså øke i dag.


Sterk tropp

Kvik Halden reiser til Moss med en godt besatt rekrutt-tropp, hele 9 spillere fra a-stallen er med, i tillegg til våre mest lovende juniorspillere.

Simen Fredheim Andersen, Arber Shkodrani, Jørgen Andersen, Jonathan Dixon, Sabri Khattab, Martin Hoel Andersen, Granit Merovci og Deniz Kaili er med fra a-stallen. Eneste som mangler er en syk Markus Olaussen.


Varierende motstander

Kambo ligger langt ned på tabellen og trenger sårt poeng for å komme seg over nedrykksstreken. Det nyopprykkede laget har mange tap på samvittigheten i år, men kan også vise til enkelte sterke resultater som Kvik Halden bør merke seg. Blant annet har de slått Selbak, Rakkestad og Tistedalen.

Sist kamp endte med 6-0 tap for Borgen, så det er helt sikkert et revansjelystent lag som tar imot Kvik Halden mandag kveld.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline