Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tok ikke muligheten – Fram Larvik tok med seg poengene hjem til Vestfold

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2016

Arkivfoto: Josef Myhren Bouchleh måtte ut med skade søndag.

Kvik Halden hadde muligheten til å ta seg opp i tetstriden i 2. divisjon, dessverre endte oppgjøret på Halden stadion med 1-3 til bortelaget.


Flere forandringer

Kvik Halden gikk til kamp uten Sabri Khattab og Martin Hoel Andersen som begge sonet karantene. Det gjorde at trenerteamet hadde en utfordring med å sette sammen de offensive plassene, løsningen ble Ardijon Berbatovci som hengende spiss. Det flyter ikke akkurat om dagen for haldenserne, som i tillegg til karantener fikk Josef Myhren Bouchleh skadet ett 15 minutter. Sykdom herjet også i gruppa og flere spillere hadde problemer med omgangssyke. Viktor Adebahr var den som hadde det verst og måtte til slutt gå av banen etter å ha besøkt toalettet både før kampen og under pausen.

Kvik Halden kom allikevel fint i gang i kampen og fikk oppgjørets to første muligheter, men verken Almir Taletovic eller Øystein Næsheim fikk ballen i mål. Utover omgangen tok Fram Larvik mer og mer over og i minuttene før pause satt ledelsen for bortelaget. Et innlegg blir bokset ut av keeper Heier, men ikke lengre enn til rett utenfor 16 meteren, der stod spissen til Fram Larvik og elegant lobbet inn 1-0, noe som også stod seg til pause.


Klart tap

I 2. omgang gikk Kvik Halden litt mer offensivt til verks, og spilte ok fotball, men det var allikevel Fram som skapte de største sjansene. På et frispark etter var Viktor Adebahr uheldig og stoppet ballen med hånda, straffesparket ble satt sikkert inn. 3-0 kom på en kontring med et kvarter igjen å spille, i duell med Heier og Ole Strømsborg fikk Fram-spilleren til slutt kranglet ballen over linja. Den siste duellen med Strømsborg så mistenkelig ut som frispark, men dommeren lot det gå.

Kvik Halden la etter dette opp Jiress Suka Suka på topp for å gi duellkraft, det resulterte også i en scoring når nevnte Jiress bryster ballen til Almir Taletovic som vakkert hamrer inn 3-1 på volley. Scoringen ga blod på tann for haldenserne og minutter senere blir hjemmelaget snytt for en klar straffe, nær identisk med den Fram Larvik ble tildelt, når forsvareren blokkerer et innlegg med hånda. Straffen ble aldri dømt, og den potensielle sluttspurten ble det dermed aldri noe av.

Alt i alt en fortjent seier for Fram Larvik som nå kan bli nærmeste utfordrer til Arendal hvis de vinner hengekampen mot FK Tønsberg kommende onsdag.


Trenger snart poeng

Kvik Halden er under nedrykksstreken og trenger poeng de kommende 8 kampene. Lagene som ligger på 6. og 7. plass møtes mandag, så avstanden til sikker plass trenger ikke å øke denne runden. Uavhengig av avstand til sikker plass så må Kvik Halden finne tilbake til god gammel form, formen som ga mange poeng i våres og som ga rekordsesongen i 2015.

Jakob Madsen Lund fikk sesongens 5. gule kort og må stå over neste kamp mot Moss. Josef Myhren Bouchleh pådro seg et kraftig overtråkk og må belage seg på noen uker på sidelinjen. Utvilsomt dårlig timing for evighetsmaskinen å få sin første skade i karrieren.


Kampfakta

Kvik Halden – Fram Larvik 1-3 (0-1)

Halden stadion

212 tilskuere


Joacim Heier

Ole Strømsborg

Dardan Sæter-Mehmeti

Jakob Madsen Lund

Josef Myhren Bouchleh (Jørgen Andersen)

Jiress Suka Suka

Mathias Engebretsen

Viktor Adebahr (Deniz Kaili)

Ardijon Berbatovci

Almir Taletovic

Øystein Næsheim


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline