Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Strålende Jentefotballdag på Strupe!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Aug 2016

Kvik Halden gjennomførte søndag den andre årlige jentefotballdagen på Strupe. Tiltaket var en suksess når det startet opp i fjor, og ble enda bedre i år!


Flere og flere jenter

I 2015 tok Kvik Halden grep for å snu en stadig nedslående trend med færre og færre jentespillere i klubben. Sakte, men sikkert har pilen snudd og vi opplever nå at det blir flere og flere jenter som spiller fotball i Kvik Halden. Grepene som ble gjort av klubben var flere, blant annet fikk vi inn Vibeke Strand i klubbens styre med hovedfokus på å styrke jentesiden, samt at man i det generelle har satt jenter på agendaen.

Vi har fortsatt en lang vei å gå, og mange ting å bli flinkere på, men vi er uten tvil på rett vei.


Årlig tradisjon

Jentefotballdagen i midten av august skal være en årlig tradisjon for Kvik Halden. Da er Strupe forbeholdt jentene i klubben og alle lagene samles for å spille fotball og ha det hyggelig sammen. I fjor var det i overkant av 30 jenter som var tilstede, men i år var det nærmere 60. En flott økning som sier mye om engasjementet blant spillere, trenere og lagledere til de forskjellige årgangene. På programmet stod lek, moro, trening og grilling, som i 2015 var været akkurat som det burde når grilling står på agendaen. Jentene fikk også besøk av spillere fra Kvik Halden sitt a-lag. Berg IL var også til stede med et av sine jentelag, så alt i alt ble det en kjempeflott dag for jentefotballen i Halden!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline