Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekruttlaget opp på 4. plass etter god prestasjon mot Mysen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Aug 2016

Rekruttlaget besøkte Mysen i går kveld til høstsesongens første kamp. Etter 2-1 seier i tilsvarende oppgjør på Strupe i våres, var det ventet en tøff kamp.


Kvisviks' lag legger seg i en 4-3-3/4-5-1 formasjon med hensikt å nekte Kvik for mye rom. Vi starter kampen meget bra, og dominerer kampforløpet fullstendig. Vi ønsker å være protagonisten i kampene, være det laget som dikterer spillet, noe vi evner å gjøre meget bra. Vi har god posisjonell struktur, har gode forbindelser og er dyktige å finne spillere i mellomrom. Mysen la seg veldig lavt, og det var derfor lite rom å angripe i. I slike tilfeller er midtstoppere helt avgjørende, da de ble i stor grad førsteangripere, og evnet gang på gang å tre gode vertikale baller inn i prioriterte rom. Allikevel skapte vi ikke de helt store målsjansene, men tendensen var god. Mysen kommer på noen få farlige angrep etter direkte pasninger i bakrom som stusser, men vi har generelt stålkontroll med en bunnsolid Simen i mål.

Vi har en ballbesittelse på 75%, samtidig som vi skaper flere sjanser store sjanser utover i kampen. Det er viktig at ballbesittelsen ikke blir et mål i seg selv, men heller et verktøy for å skape muligheter, noe vi var gode til. Posisjonsspillet satt bra, vi var flinke i å skape overlegenhet i flere områder på banen - spesielt sentralt. Og vi etablerte gode spillpunkter i mellomrommet, både sentralt og i half-space. Et kvarter før slutt setter Adrian Gjerlaugsen inn 1-0 til stor jubel fra Kvik-leiren. Alt i alt en meget godt gjennomført kamp. Skal man trekke laget på noe er det antall mål, men det kommer!!

Mvh Jørgen


Tabellen er svært jevn i 4. divisjon, og pga. omleggingen av seriesystemet er det unormalt mange lag som rykker ned. I øyeblikket virker det klart at topp 7 klarer seg, men hvis flere av Østfoldlagene kommer i toppen av tabellen i 3. divisjon så kan også både 8. og 9. plassen bety fornyet kontrakt i 4. divisjon.

Tabellen finner du her:

https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fik...0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline