Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ardijon Berbatovci forlenger med Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Aug 2016

"Ardi" har spilt for Kvik Halden siden sommeren 2015 da han kom fra Sprint-Jeløy, nå er han klar for Kvik Halden ut høstsesongen.


Nyheten ble annonsert på Kvik Halden sin Facebook-side tidligere i uken, men fortjener oppmerksomhet også her. Ardijon Berbatovci meldte i august 2015 overgang fra Sprint-Jeløy til Kvik Halden, han gikk rett inn på laget etter kun et par treninger i Kvik Halden når en skade på Jakob Madsen Lund tvang frem et tidlig bytte i bortekampen mot Fram Larvik. Ardijon kronet debuten med et flott selvmål, men viste for øvrig at han hadde ferdigheter som skulle komme haldenserne til gode. Resten av sesongen spilte den robuste midtstopperen så og si alle kamper og i vinter, etter litt frem og tilbake, ble kontrakten forlenget ut vårsesongen 2016.

Kun et par dager etter at kontrakten ble signert var Ardijon svært uheldig og knakk beinet på trening. Veien tilbake har vært lengre enn forventet, men etter ferien har den robuste midtstopperen vært tilbake for fullt og viser at formen er overraskende nær. Ardijon blir helt sikkert god forsterkning for Kvik Halden og vil helt sikkert være en viktig bidragsyter i jakten på poeng denne høsten.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline