Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Serierunde 15 – Høstsesongen starter på Lystlunden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Jul 2016


Kvik Halden hadde en svak avslutning på vårsesongen. Gjennom sommeren har laget trent godt, forsterket troppen og fått spillere tilbake fra skade. Det skal gi utslag i en god prestasjon borte mot Ørn Horten!


Store forandringer

Ørn Horten har hatt en nitrist sesong på seniornivå, og med stor sannsynlighet må både a-laget og b-laget til de brune ned et nivå etter at poengene er talt opp i oktober. Klubben har en anstrengt økonomi og i sommer har det blitt gjort grep for å bedre den inn mot neste år. En rekke spillere har i løpet av sommeren blitt fristilt fra sine kontrakter og fokuset blir i høst å bygge opp en ung og lokal profil som skal høste frukter i fremtiden. Grepene kommer nok også som en direkte konsekvens av at laget mer eller mindre er uten mulighet til å redde plassen i en sportslig knalltøff avdeling med historisk mange nedrykkslag.

Det betyr på ingen måte at Ørn Horten må bli en kasteball i sesongens siste 12 kamper. Unge og sultne spillere med energi og pågangsmot kan utrette mye de dagene marginene er på deres side. Ørn Horten kan spille med lave skuldre i hele høst og kan på tross av resultatene så langt, og tabellposisjonen, bli en tøff nøtt for mange.

Ørn Horten står med 6 poeng etter 14 kamper, 2 seire og 12 tap er fasit. Begge seirene har kommet hjemme på Lystlunden hvor de har 2 seire og 4 tap. På bortebane er det helmørkt med 8 strake tap. Til dagens kamp må laget unnvære en av de få rutinerte spillerne som er igjen i troppen ettersom Arnar Førsund må stå over etter sitt røde kort mot Asker før ferien.


Hard konkurranse om plassene på laget

Med Viktor Adebahr sin ankomst og Ardijon Berbatovci snart tilbake i kampform begynner konkurranse om en plass på laget å bli svært hard på Kvik Halden. Den konkurransen skal forhåpentligvis både gi gode og utviklende treninger gjennom høsten, men også sikre laget mot karantener og skader gjennom sesongens 12 gjenværende kamper.

Til dagens kamp er Sabri Khattab utestengt og Ardijon Berbatovci er ikke helt kampklar, for øvrig er troppen fulltallig og trenerteamet har hatt en utfordrende jobb med å finne frem til hvem 11 som skal starte, og med å finne frem til hvem 16 som skal ta turen til Horten. Viktor Adebahr ble spilleklar på kort tid og går mest sannsynlig rett inn i laget. Svensken med lang erfaring fra 1. divisjon har imponert på trening og ser ut til å være en solid forsterkning for haldenserne.

Hvem Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen har plukket ut til å starte oppgjøre mot Ørn Horten får vi vite i timene før kampstart, uansett bør det være en heltent gjeng som går ut på Lystlunden i ettermiddag!


Interessant runde – igjen!

Kvik Halden har mer eller mindre vært inne blant topp 3 på tabellen det siste halvannet året, men etter tapet for Bærum på hjemmebane i forrige serierunde så ramlet haldenserne ned fra 2. plass til 6. plass, og i en ekstremt jevn avdeling skiller det i øyeblikket kun 3 poeng ned til nedrykk.

Denne serierunden består av mange kamper mellom lagene på øvre halvdel, og dermed er det muligheter for Kvik Halden til å klatre på tabellen med seier mot Ørn Horten. Fram Larvik (2. plass) tar imot Vindbjart (4. plass) og Bærum (7. plass) har besøk av Notodden (3. plass). I tillegg har Asker (5. plass) en tøff oppgave borte mot Odd 2 (9. plass) på mandag. Den suverene serieleder Arendal kommer nok ikke til å miste poeng denne runden, ettersom de møter fortapte Fløy.

Under streken spilles to veldig viktige oppgjør for 4 klubber. Moss (10. plass) møter FK Tønsberg (11. plass) på Melløs og Strømsgodset 2 (8. plass) har besøk av Pors (12. plass). Alle disse lagene er helt avhengig av en fantastisk høstsesong for å sikre plass i neste års 2. divisjon, mest sannsynlig må Odd / Godset vinne 7-8 kamper på de siste 12 serierundene for å være på øvre halvdel når sesongen er slutt. For Moss, Tønsberg og Pors sin del bør nok antallet seire være 8-9 for å spille 2. divisjon neste år. Da bør poengsankingen starte så fort som mulig!


Vi gleder oss til nok en artig serierunde i 2. divisjon og håper Kvik Halden finner tilbake til godformen i Horten. Kampstart er 1600, vel møtt til alle haldensere som tar turen for å støtte laget!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline