Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Pipe Eksperten Fotballakademi fortsetter til høsten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Jul 2016

Sommeren 2015 startet Kvik Halden opp Pipe Eksperten Fotballakademi, halvårsakademiet er fortsatt populært og starter i august opp sin 3. runde!


Spillere fra hele Halden

Pipe Eksperten Fotballakademi er et tilbud til alle fotballspillere i Halden, uansett hvilken klubb du spiller for. Alle rundene av akademiet har hatt mange innslag fra andre klubber enn Kvik Halden, også denne gangen er foreløpig 25% av deltagerne fra andre klubber enn Kvik Halden. Ekstra positivt denne høsten er at også jenter har begynt å melde seg på!


Topptrenere

Pipe Eksperten Fotballakademi er et akademi som setter spillernes individuelle ferdigheter i førersetet. Treningene bygger rundt individuelle og relasjonelle øvelser som spillerne kan ta med seg tilbake i treningshverdagen. Trenere for akademiet er Kvik Haldens a-lagsstrener Glenn Ståhl, og rekruttrener Jørgen la Cour Strand. Keeperne trenes av a-lagskeeper Joacim Heier.


Fortsatt ledige plasser

Pipe Eksperten Fotballakademi startet påmeldingen i juni, da var det spillerne som har vært med det siste halvåret som først fikk muligheten til å fornye sine plasser. 1. juli ble påmeldingen åpnet for nye deltagere. Listene er i ferd med å fylles opp, men vi har begynt å sette opp ventelister. Skulle akademiet ende opp med å få nok spillere på ventelistene så vil det bli engasjert en ekstra trener. Dette har vært utfallet både høsten 2015 og våren 2016.


Påmelding finner du her:

http://www.kvikhalden.no/p/12003/pameldingsskjema


God støttespiller

Pipe Eksperten Fotballakademi er, som navnet tydelig hinter til, sponset av Pipe Eksperten AS. Den Halden baserte bedriften er i tillegg til å være drivende dyktige på rehabilitering av piper, også veldig gode til å støtte opp i lokalmiljøet sitt.

Pipe Eksperten sitt bidrag er med på å gi deltagerne på akademiet flott treningstøy, egne fotballer og annet utstyr som er med på å øke nivået på treningene.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline