Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Årsverste av Kvik Halden endte med pinlig hjemmetap

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Jul 2016

Kvik Halden hadde ikke tapt på Halden stadion siden august i fjor, men formlaget Bærum kjempet til seg en fortjent 1-0 seier og ødela statistikken for haldenserne.


Havnet under på første sjanse

Kampen åpnet jevnt, ingen av lagene klarte å tilrive seg et initiativ. Bærum kom til Halden stadion med en stram struktur og innstilling om å tråkke til i duellene. Flere ganger viste Bærum spillerne at det ikke skulle stå på duellstyrke, men det var dribleferdigheter og fine kombinasjoner som ga bortelaget ledelsen etter et drøy kvarter. Kvik Halden henger ikke med når Bærum dribler seg ned til linja og slår ut i feltet til Moses Mawa som hadde all verdens tid og kunne enkelt dytte inn 1-0.

Like etterpå får Kvik Halden sin beste sjanse i kampen når Almir Taletovic får ballen i feltet, han drar av en mann, men blir presset i avslutningsøyeblikket og det ender med en relativt enkel redning for Bærum sin keeper. Rett etter dette igjen gir Kvik Halden bort en stor sjanse til bortelaget, men heldigvis klarer ikke bortelaget å utnytte muligheten.


Fryktelig andre omgang

Etter en veldig svak første omgang skulle man tro at det var et heltent hjemmelag som gikk ut på banen etter hvilen, men Kvik Halden klarte aldri å få i gang noe som lignet et normalt nivå og hele andre omgang ble en pinlig svak affære. Hjemmelaget klarte ikke å skape en eneste sjanse på et kynisk og smart bortelag. Sabri Khattab blir utvist etter 75 minutter etter å ha sparket ned en Bærum-spiller på en overgang, da ble det enda vanskeligere for hjemmelaget som med en spiller mindre ikke klarte å skape noe trykk på bortelaget. Bortelaget var nærmest scoring når de på slutten av oppgjøret fikk store rom å kontre i, men det hele ebber ut i en sterk borteseier for Bærum.

Kampen var generelt en veldig lite severdig affære, Kvik Halden har scoret 3 mål i snitt på sine siste 19 seriekamper på hjemmebane, men måtte gå av banen for første gang siden 2014 uten å ha scoret mål i en seriekamp på Halden stadion denne lørdagen. En knusktørr og fryktelig trå gressmatte må ta en del av skylden for det lave tempoet, samt en litt i overkant pirkete dommer som brukte fløyta en del mer enn nødvendig. Begge deler var fordel Bærum som hadde en god plan om å trekke ned tempoet, stykke opp spillet og kjempe til seg poeng på Halden stadion. Alt i alt en godt gjennomført bortekamp av Bærum og ditto svakt gjennomført hjemmekamp av Kvik Halden.

En pussig kuriositet er at alle 3 lagene som har tatt poeng på Halden stadion de siste 20 kampene spiller i gult. Raufoss var eneste lag som tok poeng på Rødsjordet i 2015 når de vant høstkampen 2-1, og frem til denne kampen var Moss det eneste laget som hadde tatt poeng i 2016 når 16. mai-kampen endte 1-1. Forhåpentligvis er konklusjonen at alle som ikke er gulkledde taper på Halden stadion, og resten av årets kamper ender med hjemmeseier!


Nedrykksstrid

Kvik Halden kunne rette opp en svak periode med seier mot Bærum og dermed skaffe seg en komfortabel luke til nedre halvdel. Dessverre ble det motsatt tilfelle og med svake 6 poeng på 6 seriekamper i juni og juli har nå haldenserne blandet seg inn i nedrykksstriden. To kamper gjenstår før runden er komplett, og med feil resultater for Kvik Halden kan nedrykk være så lite som 1 poeng unna. Da vil fortsatt sterke lag som Moss og Odd 2 være under streken og det kan bli en veldig spennende høst for Kvik Halden. Samtidig er et også bare 3 poeng opp til 2. plass, fortsatt uhyre jevnt.

Kvik Halden har nå en kort ferie og starter høstsesongen 30 juli med en svært viktig kamp borte mot Ørn Horten. De brunkledde fra andre siden av fjorden ligger fortapt på bunnen av tabellen, men kampen kan allikevel bli en nøtt for haldenserne hvis formen ikke bedres i løpet av sommeren. Etter det kommer Odd 2 til Halden stadion, også det en kamp som blir svært viktig for Kvik Halden for å komme seg unna nedre halvdel av tabellen.


Kampfakta

Kvik Halden – Bærum 0-1 (0-1)


Joacim Heier

Jørgen Andersen (Arber Shkodrani)

Dardan Sæter-Mehmeti

Jakob Madsen Lund

Josef Myhren Bouchleh

Jiress Suka Suka

Jonathan Dixon

Øystein Næsheim

Sabri Khattan

Almir Taletovic (Deniz Kaili)

Martin Hoel Andersen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline