Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Lokaloppgjør på Halden stadion i dag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Jun 2016

I går spilte Kvik Halden mot Pors i 2. divisjon, men sjansene er allikevel gode for at dagens oppgjør mellom Kvik Halden 2 og TTIF trekker flere tilskuere. Bykampen er alltid intens og spennende, og i år har også oppgjøret stor betydning på tabellen.


Utsatt tabellposisjon

Kvik Halden og TTIF er så langt i år også tabellnaboer, TTIF er et hestehodet foran med sine 18 poeng, mens Kvik Halden sine unge rekrutter ligger et par plasser bak med 16 poeng. Mange av rundens kamper er allerede spilt, og både TTIF og Kvik Halden er i poengnød med tanke på serieomleggingen i år. Med tanke på at Østfold mest sannsynlig får alle de fire øverste plassene i 3. divisjon, så vil det mest sannsynlig «bare» rykke ned 6 lag fra 3. divisjon, kan faktisk også hende at 5. plassen i 3. divisjon gir fornyet kontrakt i divisjonen, i så fall er det kun 5 lag som skal ned i 4. divisjon i 2017. Det igjen betyr at 8 eller i beste fall 9 lag fra årets 4. divisjon beholder plassen. Neste års 4. divisjon er en ren kretsserie og skal bestå av 14 lag. Ingen rykker opp fra 5. divisjon, og ingen i 4. divisjon rykker opp i 3. divisjon.

Oppsummert; Man må bli topp 8 (kanskje 9) for å ikke rykke ned!

I øyeblikket ligger Kvik Halden på 8. plass, men like bak lurer både Rakkestad og Moss 2. Rakstingene møter Kråkerøy 2 i dag, mens Moss 2 møter Sprint Jeløy 2. Seier for Kvik Halden i dagens oppgjør mot TTIF kan dermed være nødvendig for å holde seg på trygg grunn inn i ferien.


God tropp

Kvik Halden har kun et par skadeutfordringer i a-troppen per dags dato, det er Ardijon Bernatovci og Mathias Engebretsen. I tillegg er fortsatt Erjon Shkodrani langtidsskadd. Det betyr en rekruttropp med 7 unge, men lovende innslag fra A-stallen:


Simen Fredheim Andersen

Mats Nordahl


Niklas Fjellstad

Jørgen Andersen

Arber Shkodrani

Henrik Dahl

Eirik Horvath

Anton Agersborg

Markus Olaussen

Nicolai Johansen

Ole Jakob Herft

Tobias Back

Kristian Strøm

Granit Merovci

Deniz Kaili

Adrian Gjerlaugsen

Aleksander Nadolski


Kampstart på Halden stadion er 1900 – Gratis inngang!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline