Bittert Rek-tap mot Borgen

Postet av Treningsgruppe 2 den 20. Jun 2016

Borgen vant 2 -1 over Kvik Halden 2 i et ordentlig grisevær på Mobakken i kveldens 4. div-kamp. I en første omgang hvor Kviks rekrutter hadde et spilleovertak mot Borgen var det helt mot spillets gang at Borgen tok ledelsen. En Borgenspiller slo et innlegg fra høyre som isteden ble en lobb over Simen og i mål. Kvik fortsatte å spille godt resten av omgangen dog uten å få ballen i mål bak Markus Havnes Løken i Borgen-målet.

Hadde Kvik hatt et spilleovertak i første omgang kan man nok betegne 2.omgang som ren overkjøring - ballen var bare sporadisk på Kviks banehalvdel. Til tross for dette varte det helt til det 60. minutt før det ble scoring. Martin fikk ballen på høyrekanten og slo et perfekt innlegg fra dødlinja som Deniz møtte perfekt med hodet og stillingen var 1 - 1. Kvik fortsatte å spille ut Borgen men i det 70. min kom en Borgenspiller seg gjennom på en kontring etter at Kvik ble vel offensive og blottet seg bakover. Dermed var Borgen igjen i ledelsen - en ledelse som skulle vise seg å vare kampen ut til tross for store sjanser til våre gutter.

Etter spill og sjanser kan vel dette med god grunn betegnes som et ran. Kvik var spillemessig klart best og burde ha avgjort denne kampen til sin fordel. Skal slike kamper vinnes må vi klare å omsette en mye større andel av sjansene i mål.

Nå er det bare å brette opp ermene og satse på 3 poeng mot Tistedalen i neste kamp.


KAMPFAKTA

Mobakken Idrettsplass

Borgen - Kvik Halden 2 2 - 1 (1 - 0)


1 - 0 15. min.

1 - 1 60. min Denis Kaili (ass. Martin Hoel Andersen)

2 - 1 70. min


Kvik Halden FK stilte følgende lag:


Simen Fredheim Andersen

Henrik Dahl

Arber Shkodrani

Niklas Fjellstad

Nicolai Johansen (fra 70. min Ole Jacob Herft)

Tobias Back

Martin Hoel Andersen

Kristian Strøm (fra 80. min. Besfort Shala)

Markus Olaussen

Granit Merovci

Deniz Kaili


Ubenyttede reserver:

Mats Nordahl

Eirik Horvath

Adrian Gjerlaugsen


Gule kort:

Arber Shkodrani

Ole Jacob Herft:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline