Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Delmål 2018 - G16 Interkrets!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Jun 2016

Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!


Høsten 2015 gikk Kvik Halden ut med sine sportslige mål den neste perioden. Måloppnåelsen ble lagt til 2018, med bakgrunn i at det er 100 år etter at Kvik Halden tok sitt første og foreløpig siste NM gull.

3 mål ble lagt frem:

-Kvik Halden sitt a-lag spiller i OBOS-ligaen

-Kvik Halden sitt G16-lag spiller i Interkrets

-Nytt kunstgress på Strupe 11er


Kvik Halden sitt a-lag utvikler seg stadig og ser i 2016 ut til å være kvalitetsmessig enda nærmere målet om opprykk til OBOS-ligaen.

Kunstgresset på Strupe 11er har blitt reparert våren 2016, men det jobbes iherdig med å finne løsninger for å bytte ut gresset på tross av at klubben ikke kan forvente støtte fra kommune eller spillemidler.

Det siste målet har klubben i samarbeid med Kvik Halden G2002 i det siste utarbeidet en handlingsplan for å nå.

Kvik Halden ønsker å utvikle toppspillere i egen klubb, da er vi avhengig av å skape en så god hverdag og kamparena at unge lovende spillere i Halden, velger å være i Halden for å bli gode. Vi skal ha like mye kompetanse og like gode fasiliteter som de andre klubbene i Østfold, og kamparenaen skal være utfordrende for våre unge spillere. Derfor er det et naturlig mål å ha Interkretslag i G16-serien. For å nå G16 Interkrets må man bli kretsmester i KM15, og det må man gjøre hvert år for å beholde plassen.

Kvik Halden G2002 er årgangen som skal spille G16 i 2018, målet er at de skal spille G16 Interkrets. Ettersom G2002 er årgangen som spiller G16 i 2018, så er et naturlig at dette løftet starter med de, men handlingsplanen og erfaringene som blir gjort med denne årgangen har en tydelig ambisjon om at skal bli evaluert og overlevert til årgangene som etterfølger de. Kvik Halden skal ikke bare ha G16 Interkrets i 2018, det er noe vi har mål om å ha hver sesong.

I den utarbeidede handlingsplanen for G2002 er det lagt hovedvekt på 4 suksesskriterier for å lykkes.


Tilføre kompetanse til lagledelsen og trenerteam

-Haris Juklo går inn i Kvik Halden G2002 sitt trenerteam fra høsten 2016.

Prioritering av satsingslag i forhold til spillere

-Satsingslagene har alltid førsteprioritet når det gjelder kamper og kampforberedelser.

Øke de økonomiske rammebetingelsene

-I all hovedsak finansiering av ressurspersoner og deltagelse i eliteturneringer og andre arenaer som gir god matching.

Opprettholde en god lagfølelse

-Sammen er vi best!


Kvik Halden ønsker å utvikle hele klubben, å skape toppspillere er noe Halden og Kvik, med resultatene i hånd, ikke kan se tilbake på med suksess. Per i dag er det ingen toppspillere fra Halden i Norsk fotball, i en periode har Sabri Khattab spilt i 1. divisjon, mens Kjetil Haug og Jørgen Strand Larsen har gode muligheter for å nå eliten innen noen år. Utover det spiller Halden sine beste fotballspillere i Kvik Halden og pt. nivå 3 i Norge. I en fotballinteressert by med over 30.000 innbyggere er det lite å være stolte av.

Dette løftet skal være det første steget i retning å gjøre noe med den statistikken. Det kan godt hende det tar mange år før man ser resultatene, men på sikt kan dette være starten på at Kvik Halden har G16 Interkretslag, Junior Interkretslag, rekruttlag i 3. divisjon, a-lag i 1. divisjon og haldensere i Norsk eliteserie samt på norske landslag.

Samtidig er Kvik Halden en fantastisk breddeklubb, med over 500 aktive fotballspillere. Kvik Halden er en av de største fotballklubbene i Østfold og vi skal jobbe hardt for at en spissing av tilbudet til de mest lovende, kun skal gi positive konsekvenser til andre. Kvik Halden er og skal fortsatt være en plass for alle, som NFF sier; Flest mulig – Best mulig – Lengst mulig!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline