Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Knepent tap for rekrutt

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Jun 2016

Kvik Halden 2 i 4. divisjon spilte mandag en viktig kamp mot serietoer Selbak på Halden stadion. Kampen var tett og jevn, men endte dessverre med tap for de unge haldenserne.


Kampen var viktig med tanke på tetstriden, ved hjemmeseier ville Kvik Halden passert Selbak på tabellen, men med Selbak seier ville de overta 2. plassen på tabellen og skape en luke nedover på tabellen. Med tanke på at det er overgangsår i seriesystemet vil en rekke lag rykke ned og hvert eneste poeng teller veldig mye. Kvik Halden møtte til kamp med litt færre a-lagsspillere enn vanlig, kun 6 spillere fra A-stallen var med grunnet skader og karantener.


Kampen startet med et stort overtak til Selbak, som også resulterte i at de tok ledelsen etter kun 6 minutter. Utover i omgangen kom hjemmelaget mer inn i oppgjøret og skapte flere sjanser som burde resultert i mål. Spesielt når Deiniz Kaili rundet keeper i starten av 2. omgang trodde de fleste at utligningen var et faktum, men ballen ville ikke i mål. Selbak skaper en del gode muligheter på overganger når Kvik Halden sender folk i angrep i jakten på en utligning. De stopper imidlertid keeper Simen Fredheim Andersen, som igjen var Kvik Halden sin beste spiller. Flere ganger stopper han gode forsøk fra Selbak med solide inngripner.


Neste mulighet for poeng i 4. divisjon er når laget tar turen til Sarpsborg kommende mandag, da er det nok et topplag som skal utfordres, denne gangen Borgen.


KAMPFAKTA


Halden stadion

Kvik Halden 2 - Selbak 0 - 1 (0 - 1)

0 - 1 6. min.


Advarsler:

Kvik : 1 gult (Niklas Fjellstad)

Selbak: 1 gult


Kvik Halden FK's lag:

Simen Fredheim Andersen

Andreas Jigarp (fra 75. min. Henrik Dahl)

Arber Shkodrani

Niklas Fjellstad

Ole Jakob Herft

Tobias Back

Jonathan Storvik Dixon

Kristian Strøm

Besfort Shala (fra 46. min. Nicolai Johansen)

Markus Olaussen

Deniz Kaili


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline