EM-konkurranse

Postet av Gutter 2002 den 4. Jun 2016

Vi er ikke mange dager unna åpningskampen mellom Frankrike og Romania i årets EM i fotball. Den kampen spilles fredag 10. juni kl.21:00! I den sammenheng så bør vi faktisk ha en liten EM-konkurranse; der det viktigste er å vinne og ikke å delta. Vi kan friste med noen premier til vinneren, men det er egentlig æren som er det viktigste. I tillegg er det masse prestisje..... Dersom det mot all formodning er flere vinnere så vil man skille "klinten fra hveten" ved å ha ett par "skills" konkurranser på Strupe som blant annet å "lime kula opp i vinkel'n! Lurer på hvem som er favoritt da ?!?!?!?!

Det er to klasser; (1) for spillere og trenere og (2) for foreldre. Svarene må enten sendes Fredrik på sms (416 36 959) eller legges inn i kommentarfeltet (for denne artikkelen) på Facebooksiden. Fristen er fredag 10. juni kl. 20:00 - og juryen vil ikke godkjenne innsendte svar etter dette tidspunktet.

Spørsmålene er som følger:

 1. Hvem blir Europamester? (5p)
 2. Hvilke fire lag går til semifinalen? (2p per riktig lag)
 3. Går England til semifinalen? (3p)
 4. Hvem scorer Englands første mål? (3p)
 5. Hvem blir toppscorer for Spania? (3p)
 6. Hvor mange poeng får Sverige i gruppespillet? (3p)
 7. Hvem blir EM's toppscorer? (4p)
 8. Hvilket lag får det første røde kortet? (3p)
 9. Hvor mange kamper vil bli avgjort på straffesparkonkurranse? (3p)
 10. Hvor mange mål vil Messi score i turneringen? (1p)

Bonusspørsmål ....

 1. Hvem av Robert, Kjartan, Morten G., Kjell.Ove, Espen, Frauke eller Fredrik er best til å "lime kula opp i vinkel'n"? Avhengig av hva dere svarer så kan dere få 1 ekstra poeng for riktig svar. Juryen bestemmer!

Forøvrig så er tallet i parantes bak hvert spørsmål maks antall poeng dere kan få ved riktig svar på det respektive spørsmålet.

Dersom det er noen som hverken sjekker vår hjemmeside eller er på Facebook så er det fint om dere kan "spre" denne konkurransen videre! Vi ønsker at aller skal være med!!

Game on!!!


1 Kommentar

Kommentarer

 • Treningsgruppe 2

  Ha 200kr i innsats,da blir flere med. 1.Frankrike 2.Frankrike,Sveits,Østerike,Tyskland (fritt for sydeuropere,er lov å drømme) 3.Nei,på ingen måte. 4.forhåpenligvis ingen,men tar Vasquez 5. 0 mål og 0 poeng haha. 6.Thomas Müller 7.Albania 8.6 9.0 Bonusspørsmål. Morten såklart Per Anders

  08 juni 2016

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline