Kvik Halden Dagen 2016 - Klubben vår er 110 år!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Mai 2016


Søndag 12. juni tar Kvik Halden i mot FK Tønsberg på Halden stadion, dette blir en stor dag for alle som er glade i Kvik Halden! Dagen skal brukes til å både feire klubbens 110-års jubileum og til å gjennomføre Kvik Halden Dagen 2016!


Årlig tradisjon

Kvik Halden Dagen er en tradisjon vi startet så langt tilbake som i 2015, dette blir altså den andre gangen det gjennomføres, men vi har stor tro på at det skal leve lenge! Prinsippene for dagen er enkle; Gratis inngang for alle og hele klubben kommer på kamp!

Kvik Halden består i 2016 av over 500 aktive fotballspillere, og medlemsmassen øker uke for uke. En gang i året ønsker vi derfor å vise frem hele klubben vår og anledningen blir en 2. divisjonskamp på Halden stadion. Her får alle lag i klubben presentere seg selv på indre bane i pausen med tilskuere og sine nære og kjære på tribunen.

I 2015 var dagen lagt til Kvik Halden - Nybergsund, og a-laget sparte ikke på kruttet når hele klubben var på plass! Haldenserne ledet 3-0 til pause, og det tredje målet ble nærmest jublet inn når hundrevis av unge fotballspillere stod bak målet som Kvik Halden skulle ta hjørnespark!


110 år

Kvik Halden er stiftet 19 juni 1906 og blir dermed 110 år om kort tid. Klubben har vokst til å bli en av Østfolds største fotballklubber og har i dag en viktig samfunnsposisjon som Haldens største idrettsklubb.

Klubben vår er i stadig vekst og utvikling og har de siste 10 årene sett en stor fremgang på både sport og anlegg. Strupe Idrettsanlegg er et av de fineste fotballanleggene man kan komme over og med Kvik Halden sin sertifisering som Kvalitetsklubb er den generelle klubbutviklingen godt ivaretatt.


Gratis inngang - Håper på støtte!

Kvik Halden Dagen 2015 var en suksess for klubben på alle måter. Over 700 tilskuere på kampen, alle lag godt representert i pausen og en rekke bedrifter som generøst betalte 5,- per tilskuer (maks begrenset til 2500,-) slik at det ble gratis inngang for alle som ønsket å ta turen.

Vi gjentar formelen i år og inviterer derfor bedrifter til å støtte klubben med en tilskuer-kronerulling. Dermed kan vi også i år tilby gratis inngang for alle skuelystne, og da bør det heller ikke være noen hindring for ung og gammel til å se sine kjære bli presentert i pausen.

Kvik Halden skal kontakte så mange bedrifter som mulig for å spørre pent om et bidrag, men vi kan definitivt ikke nå alle. Derfor ber vi alle bedrifter som ønsker å støtte tiltaket ta kontakt med oss, så setter vi enormt stor pris på det!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline