Full pott mot Notodden!

Postet av Christer Sundt Markgren den 28. Mai 2016

Før dagens kamp på Halden Stadion var det en vanskelig kabal for Glenn Ståhl med tanke på å få lagoppstillingen til å "gå opp". Idet Ole Strømsborg ble uaktuell til å starte hentet Glenn fram det gamle trikset med å legge inn en joker for et av kortene han manglet. Assistenttrener Kjetil Andreassen fikk sin første kamp i 2.divisjon siden han scoret fire mot Ørn Horten i 2005, og gikk rett inn som stopper i en backrekke som ikke har spilt sammen før. Mot en potensiell opprykkskandidat med et mye større budsjett kunne det virke tynt med nykomponert backrekke inkludert assistenttreneren, men det er overraskende hvor langt man kommer med en god kampplan og 100% innsats.


Allerede etter sju minutter fikk hjemmelaget kampen inn i sitt spor. Et innlegg fra høyre ble headet tilbake mot mål av Øystein Lundblad Næsheim, og der hadde Martin Hoel Andersen bestemt seg for at ballen skulle inn. Både ball og spiller havnet i mål, men Martin slapp i alle fall å ta veien via tverrliggeren.

Kvarteret senere ble overtaket dobbelt så stort. Kjetil Andreassen så målbevisst ut på vei inn i feltet før en corner, men det var et av de andre nye kortene i kabalen som ble avgjørende. For etter at de fleste spillerne i feltet hadde sett ballen suse over hodet kom Arber Shkodrani flygende og headet ballen kontant i nettet!

Med et frustert Notodden kunne Kvik HFK fortsette i samme spor med å være solide defensivt og aggressive med ball, og selv med et par sjanser til begge lag var 2-0 til pause et godt bilde av hvordan lagene presterte foran begge målene, der var de røde og hvite utvilsomt best.

Etter pause endret kampen seg gradvis ettersom savnet etter spillerne som er utestengt og skadet ble større. Flere av hjemmelagets spillere slet med kramper og småskader, og Notodden fikk et stadig bedre grep om banespillet, heldigvis uten å skape de aller største sjansene. Etter en redusering på et frispark like før full tid ble det noen spennende overtidsminutter, men Kvik Halden sto distansen og kunne juble for årets tredje hjemmeseier. Laget klateret også opp på andreplass på tabellen på bekostning av nettopp Notodden.

Målscorer Martin Hoel Andersen var naturligvis fornøyd med kampen: -Det smakte godt med et mål,det var bare såvidt jeg fikk tåa på ballen, og det var en deilig følelse å se den gå på rett side av tverrliggeren. Vi så ut til å stille ganske svekka, men det gjorde ikke noe særlig det, vi fikk jo tre poeng, det er det som teller. Vi fikk en god start, noe som ga oss selvtillit. Etterhvert slipper vi de litt inn i kampen og blir kanskje litt feige, men sånn blir det når halve laget løper rundt med kramper, innsatsen var det i alle fall ikke noe i veien med.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline