Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Fin seier for rekruttlaget borte mot Moss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mai 2016

Rekruttlaget spilte i går borte mot Moss 2 på Melløs kunstgress. Kampene mellom Moss og Kvik har utviklet seg til å bli et ordentlig rivaloppgjør de siste årene, og gårsdagens kamp ble intet unntak.


Vi startet kampen meget bra, og var utrolig godt organiserte. Moss slet med å finne rom, og kom til svært få muligheter. Samtidig var vi gode i posisjonsspillet, og spesielt Mathias var god til å diktere tempoet i spillet. Etter og ha sluppet inn for mye mål i de siste kampene, så var det gledelig og se et forsvarsspill som var solid. Et formasjonsbytte fra 3-5-2 til 4-3-3 gjorde at man fikk kontroll over midtbanen, hvor våre sentrale spillere fikk mindre rom å dekke horisontalt. Kontrollerer man midtbanen så kontrollerer man kampen, og gårsdagen var intet unntak.

Allerede etter 15 minutter var det 2-0 til Kvik Haldn, etter scoring av Arber og Granit. Etter pause er Moss bedre, men vi fortsetter forsvarsspillet på mesterlig vis. Moss reduserer til 1-2 10 min før slutt, noe som gjør de siste minuttene mer kaotisk. Moss har noen store sjanser, men laget er lojale mot oppgavene, noe som resulterer i en meget sterk borteseier!


- Jørgen la Cour Strand


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline