Seier mot Lervik, ny(e) fotovinner(e) og to bursdager!

Postet av Treningsgruppe 2 den 21. Mai 2016

Siden begge mr. Back droppa ut og rett og slett ikke turte å skrive referat fra fredagens kamp mot Lervik, tar vise-vise-referent Mads Petter over.

Kvik Halden går ut på banen litt usikre på hvordan Lervik stiller etter det ydmykende tapet mot de tidligere i vinter, da vi tapte 3-2. Vi var klare for en fysisk kamp, med et Lervik-lag som gikk for seier. Noe stor dramatikk ble det likevel ikke, og første omgang var forholdsvis kjedelig og hadde ingen spesielle store sjangser. Første målet var av Per-Christian, etter et godt gjennomspill av Besfort etterfulgt av et godt touch av PC, som plasserer ballen fint i hjørnet. Mål nummer to kommer rett før pause da underskrivende vinner en hodeduell i feltet, og ballen går via tverrligger, keeper og deretter i mål. (Til alle kverulanter der ute, det er ikke selvmål selvom ballen går innom keeper, og ballen var svært velplassert) Assist: Sjømo (fantastisk venstrefot) Pauseresultat: Lervik 0-2 Kvik Halden.

I andre omgang ble Lervik mer slitne, og Kvik hadde full kontroll. Det ble mer rom, og mål nummer tre kommer etter et hodestøt av vår lille Fellamini, Besfort Shala. Viktig mål for å poengtere kampen. Assist: Mads Torp (fantastisk høyrefot) Mål nummer 4 er enda et hodestøt av vår stopperkjempe Niklas (som forøvrig fyller 17 år i dag, gratulerer) Jens Mo punkterer kampen 5-0 etter et velplassert skudd. Alt i alt, Kvik styrer kampen fra start, men sliter litt med å finne rom i starten. Likevel har vi full kontroll både offensivt og defensivt, og det skal nevnes at vi har gått fra å slippe inn en hel haug dødballmål til å score 3 på hode.

Startellever (3-5-2):

Nordahl

Anton - Mads Petter (Birger 45') - Niklas

Mehmet (Mystere 55') - Jens - Besfort (Tobias 65') - Sjømo - Henrik (Andreas 65')

Mads Torp (Adrian O 65') - Per Christian


Tilfeldighetene skulle ha det til at den selvutnevnte kampreferenten også vant fotokonkurransen del 4, siden han sendte inn det beste bidraget denne kvelden. Tema er den kombinerte garderobefeiringen av Niklas (17), Anton (18) og seieren :-)

GRATTIS TIL NIKLAS (17) OG ANTON (18)!

Det som imidlertid er VELDIG synd for Mads Petter, er at det dessverre ikke går an å få premie to ganger i denne konkurranseserien :-( Det som da skjer, er at premien automatisk går videre til den som har vist mest interesse for, og innsats i, konkurransen så langt UTEN å vinne noe. Det betyr at det er Totto Sundt Nordenhaug som vinner et nydelig Kvikeskjerf denne gangen, blant annet på grunn dette stemningsbildet av sin kjære makker, tatt under forrige seier hjemme på Strupe:

Gratulerer til både Totto og Mads Petter!

Neste og siste sjanse i konkurransen kommer snart!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline