Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En fantastisk Fredriksten Sparebank1 Cup 2016 er over for denne gang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mai 2016

2016 utgaven av Fredriksten Sparebank1 Cup ble blant de aller beste i cupens snart 30 år lange historie. En rekordstor påmelding ble toppet med et strålende vær og gjorde helgen til en drøm fra start til mål!


Det er ikke ofte man opplever langt over 20 grader og stekende sol i første halvdel av mai, men denne utgaven av Fredriksten Sparebank1 Cup traff virkelig med været. Med flere tusen mennesker innom vårt flotte anlegg på Strupe i løpet av helgen fikk Kvik Halden og Halden som fotballby vist seg frem fra sin beste side. Over 120 lag og over 1000 jenter og gutter i alderen 5-12 år har vært i aksjon i løpet av lørdag og søndag.


Kvik Halden er blant Østfolds største fotballklubber og Fredriksten Sparebank1 Cup er Kvik Halden sitt desidert største arrangement gjennom fotballåret, det krever en enorm innsats fra veldig mange mennesker. Flere hundre personer er involvert med mange forskjellige oppgaver for å få parkering til å flyte, kiosker til å være fullstappet med god mat og drikke, dommere til alle kamper osv.. På toppen av det hele er det de 6-7 hovedansvarlige som starter planleggingen av cupen 6 måneder før første ball blir sparket selve cuphelgen. De er på plass klokka 0700 og går ikke hjem før flere timer etter at siste laget har reist hjem. De legger ned et stort antall timer i planlegging og administrasjon i forkant av cupen, og holder alt på stell gjennom hele helgen.

Tusen takk til alle frivillige som har bidratt til årets cup!


Med årets cup fortsatt i kroppen gleder vi oss allerede til å starte planleggingen av Fredriksten Sparebank1 cup 2017! Vi håper vi ser mange av de besøkende lagene igjen til neste år og håper alle sitter igjen med en flott opplevelse etter årets helg i Halden!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline